Categorie: Confirmarea unei comenzi

Ver. 1 | Confirmarea unei comenzi

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră. Livrarea articolelor din catalog durează în general mai puțin de o săptămână. Comenzile mai mari pot avea un timp de livrare de până la trei săptămâni.

Suntem încântați să vă informăm că această comandă se califică pentru noul nostru discount de 20%, aplicat tuturor comenzilor de peste <<introduceți suma>>. După cum veți vedea în factura de avans, am dedus deja reducerea din prețul total al produselor.

Începând cu luna Iunie, compania noastră va inaugura o rețea de noi magazine la nivel național. Așteptăm cu nerăbdare să ne vizitați în curând la showroom-ul din zona dumneavoastră.

După o prezență de peste 10 ani pe piață, reputația noastră în ceea ce privește serviciile de garanție și post garanție ne-au adus în poziția de lider de piață. Vă asigurăm că și dumneavoastră veți beneficia de aceeași calitate a serviciilor noastre.

Vă mulțumim că ați apelat la serviciile noastre!

Ver. 2 | Confirmarea unei comenzi

Vă mulțumim că ați comandat de la noi! Produsele dumneavoastră sunt în procesare și ar trebui să le primiți în curând. Suntem bucuroși că cererea este în continuă ascensiune. Acest lucru se datorează atât datorită calității produselor cât și a creșterii gradului de conștientizare a publicului. Atașat regăsiți noul nostru catalog, în care sunt menționate toate produsele care vor fi disponibile începând cu luna viitoare.

Ver. 3 | Confirmarea unei comenzi

Vă mulțumim pentru comanda recentă a imprimantei laser Xerox. Așa cum ați solicitat, vom expedia coletul până cel târziu <<introduceți data>>. Suntem siguri că veți fi mulțumit de noua dumneavoastră achiziție. Este un produs foarte fezabil! Poate doriți să luați în considerare cartușul color pentru această imprimantă, la următoarea comandă. Acest cartuș sporește capacitățile acestei mașini deja foarte versatile.

Ver. 4 | Confirmarea unei comenzi

Vă mulțumim pentru comanda dumneavoastră de 1.000 de copii ale autobiografiei lui <<introduceți numele persoanei>>. Din păcate, va exista o mică întârziere la livrare din cauza unei defecțiuni majore a mașinii de tipărit. Cu toate acestea, vom face tot posibilul să expediem comanda dumneavoastră până la finalul săptămânii viitoare. Apreciem colaborarea cu dumneavoastră și ne angajăm să vă oferim în continuare cele mai bune prețuri.

Se încarcă
								
								

Categorii