Categorie: Confirmarea unei plăți

Ver. 1 | Confirmarea unei plăți

Vă confirmăm pe această cale încasarea sumei de <<introduceți suma>>, reprezentând rata dumneavoastră restantă la creditul de nevoi personale.

Vă readucem aminte că politica noastră de plăți percepe o penalizare de 15% pentru plățile restante care nu sunt achitate în decurs de 30 de zile. Dacă aveți întrebări referitoare la contul dumneavoastră, la condițiile de creditare sau la oricare dintre serviciile pe care le oferim, vă rugăm să ne sunați.

Ver. 2 | Confirmarea unei plăți

Plata dumneavoastră de <<introduceți suma>> a fost înregistrată. V-am restabilit accesul la linia de credit. După cum am discutat telefonic, trebuie ca plățile să fie efectuate până la data de 15 a fiecărei luni. Întârzierile repetate pot avea ca rezultat impunerea anumitor restricții asupra contului dumneavoastră.

Vă mulțumim pentru colaborare și vă rugăm să ne contactați dacă aveți întrebări sau nelămuriri privitoare la serviciile noastre.

Ver. 3 | Confirmarea unei plăți

Am procesat plata dumneavoastră de <<introduceți suma>> astăzi. V-am restabilit accesul la conturi, așadar puteți utiliza din nou cardurile dumneavoastră de credit. Nu uitați să efectuați plățile înainte de data de 20 a fiecărei luni, astfel încât să putem evita astfel de situații în viitor. Apreciem colaborarea cu dumneavoastră și suntem bucuroși să vă oferim tot suportul de care aveți nevoie.

Ver. 4 | Confirmarea unei plăți

Vă mulțumim pentru plata ratei dumneavoastră. Am alocat contului suma de <<introduceți suma>>. Pentru a evita în viitor comisioanele care se aplică în cazul în care achitați cu întârziere o plată, vă rugăm să fiți siguri că efectuați transferul bancar până în prima zi a lunii. Vă rugăm să sunați la departamentul nostru de relații clienți dacă vă putem oferi asistență suplimentară.

Se încarcă
								
								

Categorii