Categorie: Reconfirmarea unei delegări/autorizări

Ver. 1 | Reconfirmarea unei delegări/autorizări

Această informare este o continuare a conversației noastre telefonice din data de <<introduceți data>>.

Am nevoie de o autorizație scrisă pentru a putea acționa în calitate de reprezentant al dumneavoastră în vederea pentru a vă rezerva câteva posibile locații destinate noului dumneavoastră birou din <<introduceți numele orașului>>.

După cum am discutat săptămâna trecută, voi selecta trei posibile proprietăți pe care le puteți vizita luna viitoare.

De îndată ce am confirmarea acordului nostru, voi începe căutarea unei locații adecvate pentru noua filială a <<introduceți numele companiei>>.

Mă bucur că am avut ocazia să discutăm și aștept cu nerăbdare să vă cunosc.

Ver. 2 | Reconfirmarea unei delegări/autorizări

Această scrisoare confirmă acordul nostru verbal prin care am agreat că echipa dumneavoastră poate începe lucrările de renovare la biroul nostru din <<introduceți numele orașului>>.

După cum am menționat, costul – cu excepția oricăror modificări ulterioare – va fi de <<introduceți suma>> pe metru pătrat.

Vom folosi planurile elaborate de biroul de arhitectură <<introduceți numele companiei>>  din data de <<introduceți data>>.

Vă rugăm să ne confirmați că sunteți de acord cu acești termeni prin semnarea acestui document în original. De îndată ce voi primi acordul semnat vom începe lucrările.

Vă mulțumim că ați ales să lucrăm împreună la acest proiect.

Ver. 3 | Reconfirmarea unei delegări/autorizări

Așa cum am convenit convenit, delegarea mea ca manager la proiectele asupra cărora am agreat că le voi coordona, presupune: <<introduceți o listă cu 3-4 puncte relevante>>.

Dacă ceilalți manageri pun la îndoială autoritatea mea, îi voi încuraja să ia legătura direct cu dumneavoastră.

Sper ca noul prototip să justifice încrederea pe care o aveți în abilitățile mele de a îmbunătăți calitatea produsului final și de a accelera punerea acestuia pe piață.

Apreciez încrederea pe care mi-ați acordat-o!

Ver. 4 | Reconfirmarea unei delegări/autorizări

În data de <<introduceți data>>, m-ați autorizat să achiziționez materiale pentru reparațiile exterioare necesare la imobilul din <<introduceți numele orașului>>.

Voi face tot posibilul să păstrez notele de comandă care vor justifica toate cheltuielile aferente, să arhivez toate facturile de achiziție, precum și să vă anunț în avans cu privire la orice cheltuieli neprevăzute.

Ar fi util pentru mine să confirmați în scris această delegare, astfel încât distribuitorii să mă recunoască ca reprezentantul dumneavoastră.

Vă rog să semnați acest document, pe care îl aștept în original la adresa sediului nostru.

Se încarcă
								
								

Categorii