Categorie: Consideraţie | Preţuire | Respect

Ver. 1 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Doresc să vă felicit pentru angajatul dumneavoastră <<introduceți numele persoanei>>. A îndeplinit excelent sarcinile pentru care a fost nominalizat, mai exact acelea de a verifica conturile <<introduceți numele companiei>>.

Am avut mereu parte de servicii de calitate oferite de filiala dumneavoastră, iar ajutorul oferit de <<introduceți numele persoanei>> îmi întărește afirmația. A avut cunoștințele necesare și rapiditate în rezolvarea problemei cu care m-am confruntat.

În acest moment, situația financiară a <<introduceți numele companiei>> este clară. Pot să vă asigur că o astfel de colaborare este baza unei relații excelente pe termen lung. Vă mulțumesc pentru promptitudinea și înțelegerea de care ați dat dovadă.

Ver. 2 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Doresc să vă mulțumesc pentru profesionalismul cu care am fost tratat săptămâna aceasta de către angajații dumneavoastră. Estimările de costuri care mi-au fost oferite de alte ateliere auto m-au determinat să fiu rezervat cu privire la identificarea unui atelier auto în care aș putea avea parte de reparații calitative la costuri reduse.

Mecanicii dumneavoastră au identificat rapid defecțiunea: un comutator. Au înlocuit piesa fără să pretindă vreo taxă pentru munca realizată, deoarece recent schimbasem și radiatorul la dumneavoastră în service în decursul ultimelor trei luni.

Cu o asemenea echipă de mecanici de încredere, dublată de servicii de calitate, sentimentul clienților este unul de siguranță. Voi recomanda cu siguranță <<introduceți numele companiei>> tuturor prietenilor mei.

Ver. 3 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Recent am fost interesați de achiziționarea en-gros de <<introduceți numele produsului>>.

Am preferat să sondăm piața înainte de achiziție și am luat în considerare toate ofertele. Suntem încântați să descoperim că informațiile pe care le oferiți dumneavoastră sunt reale. Prețurile dumneavoastră sunt cu cel puțin trei procente mai mici decât cele ale celui mai apropiat concurent.

Când ne referim la achiziția unor cantități semnificative, chiar și o mică reducere a prețului însemnă economii relevante. Așa cum ați promis inițial, prețul produselor dumneavoastră nu are concurență, fiind cel mai scăzut de pe piață.

Sperăm că veți continua aceasta politică și pe viitor.

Ver. 4 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Felicitări pentru fabricarea unor produse atât de calitative.

Nu numai că acestea sunt fiabile și durabile, dar reputația foarte bună a companiei dumneavoastră de a accepta returnarea unui produs fără a fi necesară vreo explicație este garanția unei calități extrem de ridicate.

Cu siguranță voi comanda produsele dumneavoastră în continuare și mai mult decât atât, vă voi recomanda și prietenilor.

Ver. 1 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Vă mulțumesc pentru bunătatea și înțelegerea de care ați dat dovadă când v-ați ocupat de cazul meu, în noaptea de <<introduceți data>>. Am auzit povesti destul de triste despre ceea ce se întâmplă în camerele de urgență, așa că vă sunt recunoscător  pentru că experiența mea a fost una plăcută.

Nu a trebuit să aștept mult iar tratamentul pe care l-am primit a fost administrat cu mare grijă de către personalul dumneavoastră, care a fost extrem de amabil.

Vă mulțumesc pe această cale atât dumneavoastră cât și asistenților care m-au preluat în acea noapte.

Ver. 2 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Doresc să vă mulțumesc pentru eficiența cu care ați rezolvat partea administrativă legată de decontarea prin serviciul de asigurări a costurilor recentei noastre vizite la camera de urgență a spitalul dumneavoastră.

Fiind în altă locație, am crezut că vom întâmpina mai multe dificultăți cu aceste documente, dar personalul dumneavoastră extrem de competent a știut exact care este procedura. Într-un timp surprinzător de scurt au procesat formularele iar restul a fost rutină.

Dorim să vă mulțumim atât dumneavoastră cât și întregului personal de la recepție pentru tot suportul acordat!

Ver. 3 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Stimate Domnule Doctor <<introduceți numele persoanei>>, dorim să vă mulțumim pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în timpul tratamentului mamei mele, care suferea de meningită.

Acum, când faza acută a trecut iar ea este în afara oricărui pericol, am dori să vă asigurăm de toată recunoștința noastră. Medicii competenți și sensibili ca dumneavoastră sunt elite ale profesiei medicale. Mama este atât de fericită încât nu găsește cuvinte de laudă suficiente la adresa dumneavoastră.

Vă  suntem recunoscători că ați salvat-o. Ne vom bucura de prezența ei mult timp de acum înainte, doar datorită dumneavoastră și echipei pe care o coordonați.

Ver. 4 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Familia noastră dorește să-și exprime aprecierea pentru bunătatea și grija excelentă pe care a primit-o mama noastră <<introduceți numele persoanei>> în timpul spitalizării sale recente. Cu toate că suntem foarte întristați de decesul ei, știm că s-a bucurat de cea mai bună îngrijire posibilă.

Sensibilitatea și sprijinul personalului dumneavoastră ne-a ajutat enorm în momentele dificile prin care am trecut.

Vă rugăm să transmiteți mulțumirile noastre tuturor cadrelor medicale, asistente și medici, care au avut grijă de mama în ultimele sale zile.

Se încarcă
								
								

Categorii