Categorie: Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Ver. 1 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Doresc să vă felicit pentru angajatul dumneavoastră <<introduceți numele persoanei>>. A îndeplinit excelent sarcinile pentru care a fost nominalizat, mai exact acelea de a verifica conturile <<introduceți numele companiei>>.

Am avut mereu parte de servicii de calitate oferite de filiala dumneavoastră, iar ajutorul oferit de <<introduceți numele persoanei>> îmi întărește afirmația. A avut cunoștințele necesare și rapiditate în rezolvarea problemei cu care m-am confruntat.

În acest moment, situația financiară a <<introduceți numele companiei>> este clară. Pot să vă asigur că o astfel de colaborare este baza unei relații excelente pe termen lung. Vă mulțumesc pentru promptitudinea și înțelegerea de care ați dat dovadă.

Ver. 2 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Doresc să vă mulțumesc pentru profesionalismul cu care am fost tratat săptămâna aceasta de către angajații dumneavoastră. Estimările de costuri care mi-au fost oferite de alte ateliere auto m-au determinat să fiu rezervat cu privire la identificarea unui atelier auto în care aș putea avea parte de reparații calitative la costuri reduse.

Mecanicii dumneavoastră au identificat rapid defecțiunea: un comutator. Au înlocuit piesa fără să pretindă vreo taxă pentru munca realizată, deoarece recent schimbasem și radiatorul la dumneavoastră în service în decursul ultimelor trei luni.

Cu o asemenea echipă de mecanici de încredere, dublată de servicii de calitate, sentimentul clienților este unul de siguranță. Voi recomanda cu siguranță <<introduceți numele companiei>> tuturor prietenilor mei.

Ver. 3 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Recent am fost interesați de achiziționarea en-gros de <<introduceți numele produsului>>.

Am preferat să sondăm piața înainte de achiziție și am luat în considerare toate ofertele. Suntem încântați să descoperim că informațiile pe care le oferiți dumneavoastră sunt reale. Prețurile dumneavoastră sunt cu cel puțin trei procente mai mici decât cele ale celui mai apropiat concurent.

Când ne referim la achiziția unor cantități semnificative, chiar și o mică reducere a prețului însemnă economii relevante. Așa cum ați promis inițial, prețul produselor dumneavoastră nu are concurență, fiind cel mai scăzut de pe piață.

Sperăm că veți continua aceasta politică și pe viitor.

Ver. 4 | Apreciere la adresa unui angajat | serviciu

Felicitări pentru fabricarea unor produse atât de calitative.

Nu numai că acestea sunt fiabile și durabile, dar reputația foarte bună a companiei dumneavoastră de a accepta returnarea unui produs fără a fi necesară vreo explicație este garanția unei calități extrem de ridicate.

Cu siguranță voi comanda produsele dumneavoastră în continuare și mai mult decât atât, vă voi recomanda și prietenilor.

Se încarcă
								
								

Categorii