Categorie: Aprecierea clienților fideli

Ver. 1 | Aprecierea clienților fideli

Vă mulțumim că ne-ați oferit ocazia, în ultimii doi ani, să dezvoltăm această relație benefică de colaborare între companiile noastre.  Dorim să vă informăm pe această cale că apreciem colaborarea cu compania dumneavoastră precum și faptul că achitați toate facturile înainte de scadență.

Cooperarea  și sprijinul dumneavoastră a ajutat afacerea noastră să crească și a condus la o relație de afaceri reciproc avantajoasă între cele două companii.

Așteptăm cu nerăbdare noi proiecte în următorii ani. Vă dorim mult succes în demersurile pe care le veți întreprinde în viitor.

Ver. 2 | Aprecierea clienților fideli

Acum, în prag de anul nou, dorim să vă mulțumim că ați ales <<introduceți numele companiei>> pentru achizițiile dumneavoastră de consumabile IT. Suntem conștienți că avem o concurență mare în acest segment, de aceea suntem recunoscători că ne-ați ales pe noi.

Am fi încântați dacă veți continua și anul viitor să continuați colaborarea cu noi. Ne angajăm să vă oferim, ca și până acum, cele mai bune produse la cele mai mici prețuri.

Ca semn al aprecierii noastre pentru fidelitatea dumneavoastră vă oferim un cupon de reduceri de 20% la achiziționarea oricărui produs în perioada <<introduceți perioada>>. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm colaborarea cu dumneavoastră.

Ver. 3 | Aprecierea clienților fideli

Vrem să știți cât de mult v-am apreciat spiritul de lider de-a lungul anilor. Sub ochii noștri, ați dezvoltat compania de la un start-up la o afacere prosperă, cu cifră de afaceri de peste <<introduceți datele financiare>>.

Deși ați întâmpinat și perioade mai dificile nu ați sacrificat în nici un fel relația cu personalul și nu ne-ați dat motive de îngrijorare cu privire la plata ratelor de leasing sau a altor obligații financiare.

Dorim să vă mulțumim pentru respectul pe care l-ați arătat față banca noastră de-a lungul acestui interval. Suntem mândri că am avut ocazia să colaborăm și vă stăm la dispoziție în continuare.

Se încarcă
								
								

Categorii