Categorie: Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Ver. 1 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Vă mulțumesc pentru bunătatea și înțelegerea de care ați dat dovadă când v-ați ocupat de cazul meu, în noaptea de <<introduceți data>>. Am auzit povesti destul de triste despre ceea ce se întâmplă în camerele de urgență, așa că vă sunt recunoscător  pentru că experiența mea a fost una plăcută.

Nu a trebuit să aștept mult iar tratamentul pe care l-am primit a fost administrat cu mare grijă de către personalul dumneavoastră, care a fost extrem de amabil.

Vă mulțumesc pe această cale atât dumneavoastră cât și asistenților care m-au preluat în acea noapte.

Ver. 2 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Doresc să vă mulțumesc pentru eficiența cu care ați rezolvat partea administrativă legată de decontarea prin serviciul de asigurări a costurilor recentei noastre vizite la camera de urgență a spitalul dumneavoastră.

Fiind în altă locație, am crezut că vom întâmpina mai multe dificultăți cu aceste documente, dar personalul dumneavoastră extrem de competent a știut exact care este procedura. Într-un timp surprinzător de scurt au procesat formularele iar restul a fost rutină.

Dorim să vă mulțumim atât dumneavoastră cât și întregului personal de la recepție pentru tot suportul acordat!

Ver. 3 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Stimate Domnule Doctor <<introduceți numele persoanei>>, dorim să vă mulțumim pentru profesionalismul de care ați dat dovadă în timpul tratamentului mamei mele, care suferea de meningită.

Acum, când faza acută a trecut iar ea este în afara oricărui pericol, am dori să vă asigurăm de toată recunoștința noastră. Medicii competenți și sensibili ca dumneavoastră sunt elite ale profesiei medicale. Mama este atât de fericită încât nu găsește cuvinte de laudă suficiente la adresa dumneavoastră.

Vă  suntem recunoscători că ați salvat-o. Ne vom bucura de prezența ei mult timp de acum înainte, doar datorită dumneavoastră și echipei pe care o coordonați.

Ver. 4 | Mulțumiri adresate unui medic sau unui spital

Familia noastră dorește să-și exprime aprecierea pentru bunătatea și grija excelentă pe care a primit-o mama noastră <<introduceți numele persoanei>> în timpul spitalizării sale recente. Cu toate că suntem foarte întristați de decesul ei, știm că s-a bucurat de cea mai bună îngrijire posibilă.

Sensibilitatea și sprijinul personalului dumneavoastră ne-a ajutat enorm în momentele dificile prin care am trecut.

Vă rugăm să transmiteți mulțumirile noastre tuturor cadrelor medicale, asistente și medici, care au avut grijă de mama în ultimele sale zile.

Se încarcă
								
								

Categorii