Categorie: Delegare

Ver. 1 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

În timpul vizitei la sediul nostru, programată pentru data de <<introduceți data>>, Directorul de Operațiuni <<introduceți numele persoanei>> va revizui cele patru locații alternative propuse pentru noul nostru sediu din <<introduceți numele orașului>>.

Având în vedere programul extrem de încărcat din acest zile, avem rugămintea să  programați vizita la potențiala locație de lângă <<introduceți reper>> în după-amiaza zilei de <<introduceți data>>. Ar fi important să asiste la întâlnire si arhitectul care s-a ocupat de proiect, pentru a oferi informațiile necesare, acolo unde este cazul.

De asemenea, vă rog să aveți în vedere următoarele elemente specifice:

  • Preluarea Dlui Director la ora <<introduceți ora>>.
  • Punct de întâlnire: holul din fața sălii de conferințe;
  • Transport de la birou la locație;
  • Revizuirea, dacă este necesar, a avantajelor și dezavantajelor locației propuse, așa cum au fost discutate în ultima noastră ședință de consiliu. Găsiți lista actualizata pe intranet;
  • Transport de la locație la aeroport, unde trebuie să ajungă până la ora <<introduceți ora>>, deoarece zborul este programat la ora <<introduceți ora>>

Dacă există nelămuriri sau considerați ca mai aveți nevoie și de alte detalii legate de această vizită, va rog să mă sunați. Dorim ca aceasta vizită să decugă perfect.

Ver. 2 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

Doresc să vă deleg pe această care o sarcină specială, pe care am convingerea că o veți găsi foarte plăcută.

Rugămintea ar fi să organizați petrecerea de Crăciun din acest an. Vă recomand, ca prim pas, să stabiliți o întâlnire cu <<introduceți numele persoanei>>, de la departamentul resurse umane, care a fost organizatorul petrecerii de anul trecut, pentru a obține recomandările lui. Cu siguranță are o situație clară legată de furnizori, costuri precum și alte detalii relevante. Este important să ne încadrăm în același buget ca anul trecut.

Deoarece în fiecare an avem o tematică nouă, vă sugerez să obțineți idei și de la persoane sau prieteni din afara companiei.

Vă sugerez, de asemenea, să faceți comunicări regulate cu privire la eveniment cu mult timp în avans, astfel încât toți colegii noștri să își poată organiza în așa fel programul încât să fie disponibili în seara respectivă.  Vă rog să mă țineți la curent cu progresele înregistrate și să mă anunțați dacă pot fi de ajutor. Sunt convins că veți face treabă minunată!

Ver. 3 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

Sunt sigur că ați fost informați despre vizita unei delegații de la birourile centrale ale companiei mamă, care va avea loc în decursul săptămânii viitoare. Vă solicit pe această cale sprijinul în pregătirea documentației legată de această ședință, care va fi prezidată de <<introduceți numele persoanei>>, directorul economic.

Datoriile dumneavoastră vor include:

  • Discuție preliminară pentru a obține toate detaliile legate de articolele 1,2 și 3 din noul contract. Dacă aveți întrebări cu privire la articolul 4, vă rog să mă consultați.
  • Raport asupra progresului până vineri, ora 14:00.

Această sarcină este prioritatea numărul unu. Nu vă preocupați de alte proiecte până când nu sunt reglate toate aspectele acestei întâlniri. Mulțumesc.

Ver. 4 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

<<Introduceți numele persoanei>> a solicitat formarea unei comisii care să cuprindă membri din toate departamentele companiei noastre, pentru a explora fezabilitatea extinderii operațiunilor și în zona de vest a țării.

Sunteți autorizat să alocați până la două săptămâni, pentru ca sarcinile individuale să fie alocate în cel mai eficient mod.

Ver. 1 | Delegarea unor atribuții suplimentare

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră din timpul întâlnirii din <<introduceți data>>. Pe măsură ce orele dumneavoastră suplimentare au crescut constant în ultima perioadă, echipa de management a realizat că încărcarea pe acest post este foarte ridicată.

Deoarece vom adaugă portofoliului șase noi proiecte doar în decursul acestei luni, am decis să angajăm o persoană nouă pe post de asistent, pentru a vă ajuta cu sarcinile administrative.

În timp ce această persoană va prelua o mare parte din atribuțiile mai sus menționate, ne propunem totodată să creștem numărul de proiecte alocat departamentului dumneavoastră la <<introduceți numărul de proiecte>>.

Această creștere însă, va avea loc incremental, cu mențiunea că vom aloca și personalul suplimentar necesar pentru a putea finalizați în timp toate proiectele. Mai specific, intenționăm să transferăm doi editori de la departamentul Domnului <<introduceți numele persoanei>> în subordinea dumneavoastră. Veți fi responsabil pentru instruirea lor în următoarele trei luni. Dacă la finalul acestei perioade veți considera că sunt pregătiți, atunci vom începe să extindem numărul proiectelor lunare.

Vom avea nevoie de feedback-ul dumneavoastră continuu în această fază de tranziție și așteptăm informări săptămânale asupra progresului. Mai presus de toate, suntem dornici să vedem că volumul de muncă zilnic este limitat la un numărul de ore legal. Cu ajutorul noului angajat, acest lucru ar trebui să se întâmple imediat.

Ver. 2 | Delegarea unor atribuții suplimentare

După o discuție lungă cu <<introduceți numele persoanei>>, am decis să adăugăm titularii dumneavoastră de manager și particula „de inovare”. Sunteți cea mai potrivită persoană la care am putea să îi propunem oficial această sarcină, deoarece, pe parcursul celorlalte proiecte, ați promovat inovarea și progresul cu toate ocaziile.

Volumul dumneavoastră de muncă ar trebui să rămână constant, deoarece <<introduceți numele persoanei>> va fi transferat în departamentul pe care îl conduceți, pentru a vă oferi suport suplimentar. Noile atribuții vor include coordonarea echipei de cercetare precum și gestionarea lansării noilor produse.

Vă rog să vă întâlniți cu mine în data de <<introduceți data>> pentru a discuta detaliile acestei schimbări.

Ver. 3 | Delegarea unor atribuții suplimentare

Datorită faptului că în acest an am reușit să ne stabilizăm cota de piață pe plan intern, avem nevoie de o persoană care să coordoneze vânzările noastre de pe piețele internaționale.

Capacitatea dumneavoastră de a organiza distribuitorii pe plan intern vă recomandă ca alegerea evidentă pentru această responsabilitate.

Aveți aprobarea noastră de a delega câteva dintre îndatoririle curent actuale către Domnul <<introduceți numele persoanei>>, în timp ce vă îndreptați atenția către această nouă inițiativă.

Ver. 1 | Delegarea rezolvării unei reclamații

Am primit în decursul dimineții un feedback negativ de la <<introduceți numele persoanei>>  în legătura cu lucrările de modernizarea ale aripii de vest a casei de vacantă. Aș vrea să confrunți  planurile cu stadiul actual al lucrărilor cu prima ocazie.

Este important de menționat că nu este vorba de o plângere formală ci mai degrabă de câteva sugestii pe care le-am primit în cadrul unei întâlniri informale. Așadar, cel mai probabil, va trebui să abordați problema direct cu dânsul. Din păcate, el ezită să adreseze problema direct, datorită dificultăților de comunicare pe care le-a avut cu antreprenorul său anterior.

Asigurați-l că facem tot posibilul să fie mulțumit de lucrare și că nu suntem atât de avansați cu acest proiect încât să nu putem accepta modificări de proiectare.

Vă sugerez să-i adresați o invitație deschisă pentru a critica aspectele de design care nu îl satisfac. Este important să simtă că suntem dispuși să refacem, adaptăm sau chiar să renunțăm la orice caracteristică pe care nu o consideră necesară. Încercați să-l ajutați să expună toate elementele care nu îl satisfac.  

Mulțumesc pentru ajutor. Vă rog să mă țineți la curent cu progresul discuțiilor.

Se încarcă
								
								

Categorii