Categorie: Delegarea atribuțiilor pentru perioada în care veți lipsi de la birou

Ver. 1 | Delegarea atribuțiilor pentru perioada în care veți lipsi de la birou

Miercurea viitoare voi pleca pentru o reuniune a familiei din <<introduceți numele orașului>> care se va prelungi toată săptămâna. Am marea rugămintea să conduceți, în locul meu, ședințele echipei de vânzări care sunt programate în fiecare miercuri și vineri.

Am atașat o copie a agendei de lucru – puteți să o adaptați conform preferințelor dumneavoastră. Mă voi asigura că toți agenții de vânzări vor fi informați că dumneavoastră veți fi persoana responsabilă. Apreciez că faceți asta pentru mine!

În cazul în care intervin anumite urgențe, puteți să mă contactați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 2 | Delegarea atribuțiilor pentru perioada în care veți lipsi de la birou

În timpul în care voi lipsi, am nevoie de dumneavoastră pentru a prelua conducerea diviziei din <<introduceți numele orașului>>. Ați acționat perfect în locul meu și în alte momente, de aceea consider că nu există o alegere mai bună. Voi lipsi din companie toată luna <<introduceți luna>>.

Bineînțeles că <<introduceți numele persoanei>> va fi la dispoziția dumneavoastră pentru tot acest interval pentru a prelua din sarcinile care vă revin. Vă las un număr de telefon pentru a mă contacta în cazul în care aveți vreo nelămurire.

Ver. 3 | Delegarea atribuțiilor pentru perioada în care veți lipsi de la birou

Vă rog, pe această cale, să supravegheați procesele de care sunt responsabil, în timpul în care voi fi plecat la seminarul din <<introduceți numele orașului>>. Voi lipsi în perioada <<introduceți perioada>>, așadar am nevoie de ajutorul dumneavoastră pentru a procesa comenzile externe care se vor concretiza în intervalul respectiv.

Nu trebuie să vă faceți griji pentru comenzile interne decât dacă sunt cereri specifice de livrare urgentă. Voi fi la birou pentru scurt timp luni dimineața, înainte de a pleca spre aeroport, așadar vom avea timp să revizuim procedura pentru comenzile internaționale. De asemenea, vă deleg responsabilitatea ajustării programelor de lucru ale colegilor din departament pentru perioada în care sunt plecat.

Îi voi anunța din timp pe colegii noștri să vă solicite orice modificare pe vor dori să o facă. Am rugămintea să vă verificați periodic e-mailul și telefonul, pentru că s-ar putea să apară mesaje importante din partea colaboratorilor noștri principali. Nu anticipez niciun fel de probleme reale pe parcursul perioadei în care voi lipsi.

Oricum, vom fi în contact continuu pe parcursul săptămânii pentru a analiza starea de fapt. Mulțumesc sincer pentru ajutorul acordat.

Ver. 4 | Delegarea atribuțiilor pentru perioada în care veți lipsi de la birou

Nu voi putea participa la ședința consiliului de administrație care este programată pentru <<introduceți data>>. Ați putea să mă reprezentați? Întâlnirea va începe la ora 14:00 și va avea loc în sala de conferințe.

Probabil că știți la fel de multe despre bugetul anului viitor ca și mine, tocmai de aceea vă atașez slide-urile pe care intenționam să le prezint. Puteți modifica prezentarea după cum doriți, cu rugămintea de a nu schimba previziunile de încasări.

Mulțumesc mult pentru ajutor! Dacă aveți întrebări, asigurați-vă că mi le veți adresa înainte de plecare.

se incarca
								
								

Categorii