Categorie: Delegarea rezolvării unei reclamații

Ver. 1 | Delegarea rezolvării unei reclamații

Am primit în decursul dimineții un feedback negativ de la <<introduceți numele persoanei>>  în legătura cu lucrările de modernizarea ale aripii de vest a casei de vacantă. Aș vrea să confrunți  planurile cu stadiul actual al lucrărilor cu prima ocazie.

Este important de menționat că nu este vorba de o plângere formală ci mai degrabă de câteva sugestii pe care le-am primit în cadrul unei întâlniri informale. Așadar, cel mai probabil, va trebui să abordați problema direct cu dânsul. Din păcate, el ezită să adreseze problema direct, datorită dificultăților de comunicare pe care le-a avut cu antreprenorul său anterior.

Asigurați-l că facem tot posibilul să fie mulțumit de lucrare și că nu suntem atât de avansați cu acest proiect încât să nu putem accepta modificări de proiectare.

Vă sugerez să-i adresați o invitație deschisă pentru a critica aspectele de design care nu îl satisfac. Este important să simtă că suntem dispuși să refacem, adaptăm sau chiar să renunțăm la orice caracteristică pe care nu o consideră necesară. Încercați să-l ajutați să expună toate elementele care nu îl satisfac.  

Mulțumesc pentru ajutor. Vă rog să mă țineți la curent cu progresul discuțiilor.

Ver. 2 | Delegarea rezolvării unei reclamații

Am o misiune foarte importantă pentru dumneavoastră, care necesită mult tact și empatie. Clientul nostru fidel <<introduceți numele persoanei>>, este foarte supărat de atitudinea cu care a fost primit săptămâna trecută la magazinul nostru din <<introduceți numele orașului>>.

Mai întâi de toate, discutați cu managerul magazinului pentru a afla punctul lui de vedere. Apoi, vorbiți cu <<introduceți numele persoanei>> și determinați cauza exactă a problemei, precum și ceea consideră dânsul că ar reprezenta o soluție satisfăcătoare.

Nu trebuie sa recunoașteți vina, deoarece este în interesul nostru să evităm posibilitatea unui litigiu. La acest moment, vă rog să colectați cât mai multe informații și să îmi prezentați o recomandare de soluționare.

Ver. 3 | Delegarea rezolvării unei reclamații

Vă trimit plângerea <<introduceți numele persoanei>>, care susține că mașina lui a fost avariată de valetul nostru, în timp ce acesta o parca. Știu că suntem protejați de procedurile interne în acest caz iar asigurările pot prelua dauna, însă dânsul este un client foarte valoros.

Vreau să îi oferim tot suportul necesar pentru a rezolva această situație cât mai rapid, inclusiv intermedierea unei programări la un service auto pentru a-și repara mașina, dacă solicită acest lucru.

Ver. 3 | Delegarea rezolvării unei reclamații

<<Introduceți numele persoanei>> tocmai ne-a informat că încă nu i-am actualizat datele pe polița de asigurare pentru firma pe care a achiziționat-o luna trecută.

Vă rugăm să contactați departamentul responsabil și să procesați imediat acest lucru. Vă rog să îl sunați atunci când aveți toate datele actualizate pentru a-l reasigura că ne vom ocupa de problemă cât mai repede. Vă rog să mă țineți la curent.

Se încarcă
								
								

Categorii