Categorie: Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

Ver. 1 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

În timpul vizitei la sediul nostru, programată pentru data de <<introduceți data>>, Directorul de Operațiuni <<introduceți numele persoanei>> va revizui cele patru locații alternative propuse pentru noul nostru sediu din <<introduceți numele orașului>>.

Având în vedere programul extrem de încărcat din acest zile, avem rugămintea să  programați vizita la potențiala locație de lângă <<introduceți reper>> în după-amiaza zilei de <<introduceți data>>. Ar fi important să asiste la întâlnire si arhitectul care s-a ocupat de proiect, pentru a oferi informațiile necesare, acolo unde este cazul.

De asemenea, vă rog să aveți în vedere următoarele elemente specifice:

  • Preluarea Dlui Director la ora <<introduceți ora>>.
  • Punct de întâlnire: holul din fața sălii de conferințe;
  • Transport de la birou la locație;
  • Revizuirea, dacă este necesar, a avantajelor și dezavantajelor locației propuse, așa cum au fost discutate în ultima noastră ședință de consiliu. Găsiți lista actualizata pe intranet;
  • Transport de la locație la aeroport, unde trebuie să ajungă până la ora <<introduceți ora>>, deoarece zborul este programat la ora <<introduceți ora>>

Dacă există nelămuriri sau considerați ca mai aveți nevoie și de alte detalii legate de această vizită, va rog să mă sunați. Dorim ca aceasta vizită să decugă perfect.

Ver. 2 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

Doresc să vă deleg pe această care o sarcină specială, pe care am convingerea că o veți găsi foarte plăcută.

Rugămintea ar fi să organizați petrecerea de Crăciun din acest an. Vă recomand, ca prim pas, să stabiliți o întâlnire cu <<introduceți numele persoanei>>, de la departamentul resurse umane, care a fost organizatorul petrecerii de anul trecut, pentru a obține recomandările lui. Cu siguranță are o situație clară legată de furnizori, costuri precum și alte detalii relevante. Este important să ne încadrăm în același buget ca anul trecut.

Deoarece în fiecare an avem o tematică nouă, vă sugerez să obțineți idei și de la persoane sau prieteni din afara companiei.

Vă sugerez, de asemenea, să faceți comunicări regulate cu privire la eveniment cu mult timp în avans, astfel încât toți colegii noștri să își poată organiza în așa fel programul încât să fie disponibili în seara respectivă.  Vă rog să mă țineți la curent cu progresele înregistrate și să mă anunțați dacă pot fi de ajutor. Sunt convins că veți face treabă minunată!

Ver. 3 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

Sunt sigur că ați fost informați despre vizita unei delegații de la birourile centrale ale companiei mamă, care va avea loc în decursul săptămânii viitoare. Vă solicit pe această cale sprijinul în pregătirea documentației legată de această ședință, care va fi prezidată de <<introduceți numele persoanei>>, directorul economic.

Datoriile dumneavoastră vor include:

  • Discuție preliminară pentru a obține toate detaliile legate de articolele 1,2 și 3 din noul contract. Dacă aveți întrebări cu privire la articolul 4, vă rog să mă consultați.
  • Raport asupra progresului până vineri, ora 14:00.

Această sarcină este prioritatea numărul unu. Nu vă preocupați de alte proiecte până când nu sunt reglate toate aspectele acestei întâlniri. Mulțumesc.

Ver. 4 | Delegarea sarcinilor pentru un proiect special

<<Introduceți numele persoanei>> a solicitat formarea unei comisii care să cuprindă membri din toate departamentele companiei noastre, pentru a explora fezabilitatea extinderii operațiunilor și în zona de vest a țării.

Sunteți autorizat să alocați până la două săptămâni, pentru ca sarcinile individuale să fie alocate în cel mai eficient mod.

se incarca
								
								

Categorii