Categorie: Delegarea unor atribuții suplimentare

Ver. 1 | Delegarea unor atribuții suplimentare

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră din timpul întâlnirii din <<introduceți data>>. Pe măsură ce orele dumneavoastră suplimentare au crescut constant în ultima perioadă, echipa de management a realizat că încărcarea pe acest post este foarte ridicată.

Deoarece vom adaugă portofoliului șase noi proiecte doar în decursul acestei luni, am decis să angajăm o persoană nouă pe post de asistent, pentru a vă ajuta cu sarcinile administrative.

În timp ce această persoană va prelua o mare parte din atribuțiile mai sus menționate, ne propunem totodată să creștem numărul de proiecte alocat departamentului dumneavoastră la <<introduceți numărul de proiecte>>.

Această creștere însă, va avea loc incremental, cu mențiunea că vom aloca și personalul suplimentar necesar pentru a putea finalizați în timp toate proiectele. Mai specific, intenționăm să transferăm doi editori de la departamentul Domnului <<introduceți numele persoanei>> în subordinea dumneavoastră. Veți fi responsabil pentru instruirea lor în următoarele trei luni. Dacă la finalul acestei perioade veți considera că sunt pregătiți, atunci vom începe să extindem numărul proiectelor lunare.

Vom avea nevoie de feedback-ul dumneavoastră continuu în această fază de tranziție și așteptăm informări săptămânale asupra progresului. Mai presus de toate, suntem dornici să vedem că volumul de muncă zilnic este limitat la un numărul de ore legal. Cu ajutorul noului angajat, acest lucru ar trebui să se întâmple imediat.

Ver. 2 | Delegarea unor atribuții suplimentare

După o discuție lungă cu <<introduceți numele persoanei>>, am decis să adăugăm titularii dumneavoastră de manager și particula „de inovare”. Sunteți cea mai potrivită persoană la care am putea să îi propunem oficial această sarcină, deoarece, pe parcursul celorlalte proiecte, ați promovat inovarea și progresul cu toate ocaziile.

Volumul dumneavoastră de muncă ar trebui să rămână constant, deoarece <<introduceți numele persoanei>> va fi transferat în departamentul pe care îl conduceți, pentru a vă oferi suport suplimentar. Noile atribuții vor include coordonarea echipei de cercetare precum și gestionarea lansării noilor produse.

Vă rog să vă întâlniți cu mine în data de <<introduceți data>> pentru a discuta detaliile acestei schimbări.

Ver. 3 | Delegarea unor atribuții suplimentare

Datorită faptului că în acest an am reușit să ne stabilizăm cota de piață pe plan intern, avem nevoie de o persoană care să coordoneze vânzările noastre de pe piețele internaționale.

Capacitatea dumneavoastră de a organiza distribuitorii pe plan intern vă recomandă ca alegerea evidentă pentru această responsabilitate.

Aveți aprobarea noastră de a delega câteva dintre îndatoririle curent actuale către Domnul <<introduceți numele persoanei>>, în timp ce vă îndreptați atenția către această nouă inițiativă.

Se încarcă
								
								

Categorii