Categorie: Finalizarea perioadei de delegare a responsabilităților

Ver. 1 | Finalizarea perioadei de delegare a responsabilităților

La recomandarea departamentului nostru de resurse umane, i-am oferit domnului <<introduceți numele persoanei>> funcția de director al departamentului. Acesta a acceptat poziția și își va asuma noul rol începând cu data de <<introduceți data>>. Suntem recunoscători pentru toate eforturile pe care le-ați depus în perioada de interimat. Fără dorința dumneavoastră de vă implica temporar în acest post, nu știu cum am fi menținut lucrurile sub control.

Datorită expertizei extraordinare de care ați dat dovadă, am evitat problemele grave care ar fi apărut după eliberarea neașteptată a acestei poziții. Noul director a condus departamentul omolog al <<introduceți numele companiei>> pentru o perioadă de doi ani, unde s-a făcut remarcat pentru profesionalismul și atitudinea lui extrem de corectă față de colegi și conducere.

Mă aștept la o tranziție lină, care nu ar trebuie să ne pună probleme deosebite. Vă mulțumesc din nou pentru rolul important pe care l-ați jucat, atât de abil, în această perioadă de tranziție. Vă suntem datori pentru tot ceea ce ați făcut.

Ver. 2 | Finalizarea perioadei de delegare a responsabilităților

Sunt foarte mulțumit de modul în care ați gestionat problemele companiei pe perioada în care ați acționat ca director interimar. <<Introduceți numele persoanei>>, noul manager, își va începe activitatea în data de <<introduceți data>>.

V-aș fi extrem de recunoscător dacă ați putea să îi prezentați echipa și rolurile fiecărui membru. Sunt încrezător că această schimbare va fi una benefică și sper că veți fi disponibil în continuare dacă vor mai exista vreodată alte situații de criză. Vă mulțumesc foarte  mult!

Ver. 3 | Finalizarea perioadei de delegare a responsabilităților

Vreau să vă mulțumesc personal pentru munca pe care ați depus-o în calitate de manager interimar al filialei <<introduceți numele companiei>>. Este minunat să știu că mă pot baza pe dumneavoastră în cazuri de urgență. Veți fi încântat să știți că, în urma unor căutări extinse, l-am angajat pe <<introduceți numele persoanei>>. Acesta a lucrat în cadrul <<introduceți numele companiei>>, unde a condus cea mai mare sucursală a companiei timp de peste zece ani.

Mă bucur că am avut ocazia de a-l angaja în cadrul companiei noastre și sunt sigur că veți lucra foarte bine împreună.

Ver. 4 | Finalizarea perioadei de delegare a responsabilităților

Vă mulțumim pentru implicarea de care ați dat dovadă în ultimele două luni. Sunt convins că a fost foarte dificil să coordonați echipa zi de zi și în același timp să vă duceți la îndeplinire și propriile sarcini. Ați făcut o treabă admirabilă ținând lucrurile sub control.

Am convingerea că veți bucuros să aflați că noul nostru manager de departament își va începe activitatea în <<introduceți data>>. Are o experiență extinsă atât în <<introduceți numele domeniului>> cât și ca manager de departament. Sunt încrezător că veți colabora excelent împreună.

Știu că mă pot baza pe dumneavoastră pentru a-l ajuta să se simtă ca acasă la noul loc de muncă.

Se încarcă
								
								

Categorii