Categorie: Felicitări

Ver. 1 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Am aflat că ați acceptat funcția de <<inserați numele funcției>> în cadrul companiei <<inserați numele companiei>>. Am fost extrem de încântați să aflăm acest lucru!

Ați fost unul din cei mai buni colaboratori pe care i-am avut și ne-a părut rău că ați părăsit compania noastră chiar atunci când departamentul a fost reorganizat. Nu cred că am mai avut ocazia să colaborez cu o persoană atât de creativă precum dumneavoastră.

Noul dumneavoastră angajator a făcut cea mai bună alegere. Mult succes în continuare și sper să ținem legătura!

Ver. 2 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Felicitări pentru noul dumneavoastră loc de muncă! Am fost încântat să aflu că ați fost confirmat(ă) pe noua poziție. Evident, acest lucru nu a fost o surpriză neașteptată pentru noi, cunoscându-vă extrem de bine abilitățile.

Compania <<introduceți numele companiei>> au făcut cea mai bună alegere pentru poziția de <<introduceți numele postului>>. Mult succes în continuare!

Ver. 3 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Tocmai am aflat vestea cea bună! Felicitări pentru confirmarea pe poziția de <<introduceți numele postului>> în cadrul <<introduceți numele companiei>>!

Știu că obținerea unui astfel de job după finalizarea facultății este adeseori dificilă și vă felicit pentru interesul pe care l-ați arătat de-a lungul procesului de recrutare.

Cu experiența dumneavoastră în domeniu veți fi de real ajutor companiei noastre. Mult succes și ținem legătura!

Ver. 4 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Sunt sigur că <<inserați numele companiei>> sunt încântați să vă aibă ca proaspăt angajat.

Cu experiența dumneavoastră extinsă în domeniul <<introduceți numele domeniului>>, veți fi de mare folos companiei <<inserați numele companiei>>. Am încredere că noii dumneavoastră colegi vor realiza cât de norocoși sunt să vă aibă alături.

Mult succes și țineți-mă la curent cu progresele ulterioare!

Ver. 1 | Felicitări pentru alegerea într-o funcție publică

În numele tuturor celor din clubul <<introduceți numele clubului>> vă urăm sincere felicitări pentru reușita din cadrul <<introduceți numele acțiunii>>. Aplicarea legilor existente care reglementează <<introduceți domeniul>> va ajuta la păstrarea nealterată a spațiilor verzi existente.

Astfel, copiii și nepoții noștri se vor putea bucura de un spațiu verde foarte generos și de o calitate mai bună a aerului.

Puteți conta pe sprijinul și ajutorul nostru de acum înainte în următoarele alegeri, care va avea loc toamna viitoare!

Ver. 2 | Felicitări pentru alegerea într-o funcție publică

În sfârșit putem spune că avem parte de un reprezentant care înțelege nevoile celor care l-au votat.

Felicitări pentru binemeritata și mult așteptata victorie! Din noua dumneavoastră poziție veți putea să sprijiniți cu adevărat eforturile <<introduceți gruparea>> care v-a susținut.

Fie ca promisiunile din cadrul campaniei să fie aduse la îndeplinire cu mult succes!

Ver. 3 | Felicitări pentru alegerea într-o funcție publică

Felicitări pentru alegerea dumneavoastră în funcția de <<introduceți demnitatea>>! Suntem încântați că publicul a luat decizia de a vă vota.

După cum știți, am organizat diverse activități locale în sprijinul campaniei dumneavoastră și abia așteptăm să fim parte integrantă în campania << introduceți numele campaniei>> pe care o veți demara foarte curând.

Așadar, vă rugăm să susțineți programul comun pe care l-am agreat. Credem cu tărie că cea mai bună investiție de viitor este educația necondiționată a tuturor categoriilor sociale.

Mult succes în continuare și aștept să demarăm colaborarea!

Ver. 1 | Felicitări adresate unui angajat la un număr de ani de la angajare

Vă transmitem sincerele noastre felicitări pentru cea de a <<introduceți numărul de ani>> aniversare în cadrul companiei noastre. De-a lungul anilor, am apreciat entuziasmul și dăruirea dumneavoastră, indiferent de proiectele în care ați fost implicat.

Pentru a ne arăta considerația pentru implicarea dumneavoastră necondiționată în tot acest interval de timp, vă invităm să participați luna viitoare, împreună cu familia, la banchetul anual al companiei.

Vă dorim mult succes în continuare și ne bucurăm să vă avem alături!

se incarca
								
								

Categorii