Categorie: Felicitări adresate unui angajat la un număr de ani de la angajare

Ver. 1 | Felicitări adresate unui angajat la un număr de ani de la angajare

Vă transmitem sincerele noastre felicitări pentru cea de a <<introduceți numărul de ani>> aniversare în cadrul companiei noastre. De-a lungul anilor, am apreciat entuziasmul și dăruirea dumneavoastră, indiferent de proiectele în care ați fost implicat.

Pentru a ne arăta considerația pentru implicarea dumneavoastră necondiționată în tot acest interval de timp, vă invităm să participați luna viitoare, împreună cu familia, la banchetul anual al companiei.

Vă dorim mult succes în continuare și ne bucurăm să vă avem alături!

Ver. 2 | Felicitări adresate unui angajat la un număr de ani de la angajare

Luna aceasta marchează cel de-al <<introduceți numărul de ani>> an alături de compania noastră. De-a lungul acestui interval ați contribuit în mod semnificativ la succesul afacerii noastre, în special în domeniul <<inserați nume domeniu>>, unde ați fost întotdeauna un exemplu demn de urmat.

Vă mulțumim pentru loialitatea dumneavoastră! Pentru a celebra această aniversare, secretara mea vă va trimite un cadoul din partea tuturor celor care vă stimează. Este micul nostru semn de apreciere față de aportul dumneavoastră continuu la dezvoltarea companiei.

Vă dorim să vă bucurați pe deplin cu această minunată ocazie!

Ver. 3 | Felicitări adresate unui angajat la un număr de ani de la angajare

Astăzi sărbătorim cea de-a <<introduceți numărul de ani>> aniversare a dumneavoastră ca și distribuitor principal al <<introduceți numele companiei>>.

De-a lungul acestor ani, am avansat de la o relație modestă beneficiar-furnizor la un model de contractare generală care a crescut de peste 10 ori în această perioadă. Loialitatea dumneavoastră a ajutat foarte mult la creșterea companiei noastre.

Nu pot să nu îmi amintesc contractul pe care l-am avut cu <<introduceți numele companiei>>, când echipa dumneavoastră a lucrat chiar și 18 ore pe zi pentru a îndeplini sarcinile stabilite. Secretare mea vă va transmite două invitații la spectacolul de operă din deschiderea stagiunii <<introduceți anul>>.

Dacă următorii ani vor fi la fel de buni ca și ultimul, sunt sigur că în intervalul următor vom putea domina piața de <<introduceți domeniul>>!

Ver. 4 | Felicitări adresate unui angajat la un număr de ani de la angajare

Felicitări! Ne bucurăm să vă avem alături de peste <<introduceți numărul de ani>>! Sunteți unul dintre angajații care s-a dovedit extrem de valoros pentru compania noastră. Apreciem altruismul de care ați dat dovadă pe parcursul anilor.

Fără loialitatea și munca intensă pe care ați depus-o, care ne-a ajutat să punem lucrurile în mișcare, nu am fi reușit niciodată să ajungem unde suntem astăzi. Ne dorim ca acest mic cadou pe care vi l-am trimis să reflecte respectul pe care îl avem față de dumneavoastră.

Vă dorim să vă bucurați în continuarea de roadele muncii dumneavoastră!

Se încarcă
								
								

Categorii