Categorie: Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Ver. 1 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Am aflat că ați acceptat funcția de <<inserați numele funcției>> în cadrul companiei <<inserați numele companiei>>. Am fost extrem de încântați să aflăm acest lucru!

Ați fost unul din cei mai buni colaboratori pe care i-am avut și ne-a părut rău că ați părăsit compania noastră chiar atunci când departamentul a fost reorganizat. Nu cred că am mai avut ocazia să colaborez cu o persoană atât de creativă precum dumneavoastră.

Noul dumneavoastră angajator a făcut cea mai bună alegere. Mult succes în continuare și sper să ținem legătura!

Ver. 2 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Felicitări pentru noul dumneavoastră loc de muncă! Am fost încântat să aflu că ați fost confirmat(ă) pe noua poziție. Evident, acest lucru nu a fost o surpriză neașteptată pentru noi, cunoscându-vă extrem de bine abilitățile.

Compania <<introduceți numele companiei>> au făcut cea mai bună alegere pentru poziția de <<introduceți numele postului>>. Mult succes în continuare!

Ver. 3 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Tocmai am aflat vestea cea bună! Felicitări pentru confirmarea pe poziția de <<introduceți numele postului>> în cadrul <<introduceți numele companiei>>!

Știu că obținerea unui astfel de job după finalizarea facultății este adeseori dificilă și vă felicit pentru interesul pe care l-ați arătat de-a lungul procesului de recrutare.

Cu experiența dumneavoastră în domeniu veți fi de real ajutor companiei noastre. Mult succes și ținem legătura!

Ver. 4 | Felicitări pentru obținerea unui nou loc de muncă

Sunt sigur că <<inserați numele companiei>> sunt încântați să vă aibă ca proaspăt angajat.

Cu experiența dumneavoastră extinsă în domeniul <<introduceți numele domeniului>>, veți fi de mare folos companiei <<inserați numele companiei>>. Am încredere că noii dumneavoastră colegi vor realiza cât de norocoși sunt să vă aibă alături.

Mult succes și țineți-mă la curent cu progresele ulterioare!

se incarca
								
								

Categorii