Categorie: Follow-up după o întâlnire de afaceri

Ver. 1 | Follow-up după o întâlnire de afaceri

Întâlnirea noastră din data de <<introduceți data>> s-a dovedit a fi un pas foarte important spre consolidarea programului <<introduceți numele proiectului>>, care urmărește diseminarea informațiilor legate de mediul universitar către populația tânără.  

Pe lângă înțelegerea mai bună a motivului pentru care programul trebuie să fie diseminat cât mai curând, am desemnat coordonatorii a trei subcomisii care sunt responsabile pentru realizarea următoarelor etape. <<Introduceți numele persoanei>>  va conduce subcomitetul responsabil cu gestionarea studenților și facultății, în timp ce <<introduceți numele persoanei>> va conduce subcomitetul care va elabora propunerea inițială de comunicare, care trebuie aprobată de Vicepreședintele Comitetului Academic. În plus, <<introduceți numele persoanei>>  va conduce o subcomisie care va evalua eficiența canalelor alternative de transmitere a informațiilor cheie.

Ne vom întâlni din nou pe data de <<introduceți data>>, când aceste subcomisii își vor prezenta rapoartele inițiale. Permiteți-mi să vă transmit aprecierea mea pentru bunăvoința și dorința de a vă implica în această cauză.

 

Ver. 2 | Follow-up după o întâlnire de afaceri

La întâlnirea de marți, Comisia de Planificare a discutat despre ședința anuală a companiei și a decis să accepte sugestia lui <<introduceți numele persoanei>> de a o organiza întâlnirea la <<introduceți numele locației>>. Personal cred că este o locație potrivită, cu o sală de conferințe luminoasă.

Apreciem că mulți dintre voi ați început deja pregătirea rapoartelor. <<Introduceți numele persoanei>>  se va asigura că sala este disponibilă în data de <<introduceți data>> și se va ocupa de rezervări. <<Introduceți numele persoanei>> va fi responsabilul pe partea de divertisment, pentru cina festivă. <<Introduceți numele persoanei>>  va analiza opțiunile noastre de catering.

Următoarea întâlnire va avea loc în <<introduceți data>>, la ora <<introduceți ora>>, în sala de conferințe, pentru a analiza progresul și a face planurile finale.

Ver. 3 | Follow-up după o întâlnire de afaceri

Proprietarii de case din zona <<introduceți locația>> s-au întâlnit în data de <<introduceți data>> pentru a discuta propunerea primăriei de a redirecționa tot traficul pe bulevard prin partea de vest a cartierului. După cum vă imaginați, o astfel de schimbare ar avea un efect devastator asupra liniștii de care ne bucurăm acum. Pe lângă aspectul de confort, copiii noștri ar fi expuși la un număr mult mai mare de pericole, fapt le-ar afecta siguranța. Si desigur, această schimbare ar avea un impact major asupra prețului proprietăților noastre. Cu toții am fost de acord că trebuie să luăm măsuri pentru a împiedica votarea acestei propuneri.

Suntem recunoscători Domnului <<introduceți numele persoanei>>, care a redactat voluntar o petiție, pe care vă invităm să o semnați, prin care își exprimă îngrijorarea cu privire la această propunere de modificare.

Sperăm că fiecare dintre dumneavoastră să susțineți acest demers.

<<Introduceți numele persoanei>> s-a oferit să ne reprezinte interesele în cadrul ședinței Consiliului Local din data de <<introduceți data>>. Vă rugăm, dacă aveți posibilitatea, să participați în număr cât mai mare la această întâlnire, pentru a ne susține cauza. Aceasta poate fi singura noastră șansă de a opri acest demers înainte de a trece la faza de implementare.

Ver. 4 | Follow-up după o întâlnire de afaceri

Conform procesului-verbal al întâlnirii proprietarilor din cartierul nostru rezidențial, următoarele persoane s-au angajat să monitorizeze sarcinile mai jos menționate, pentru anul în curs:

<<Introduceți numele persoanei>>: întreținerea gazonului și a terenului de tenis

<<Introduceți numele persoanei>>: reparații rutiere

<<Introduceți numele persoanei>>: alocare parcări comune

<<Introduceți numele persoanei>>: colectare taxe comune de la toți proprietarii

<<Introduceți numele persoanei>>: reparații exterioare foișor

La întâlnirea de atribuire a sarcinilor de anul viitor, alte persoane vor fi desemnate să se ocupe de aceste atribuții. Vă mulțumim pentru eforturile dumneavoastră!

Ver. 5 | Follow-up după o întâlnire de afaceri

Ultima noastră întâlnire cu echipa de producție, a oferit câteva soluții posibile pentru profiturile noastre, care se află în scădere. Cheia discuției a fost sugestia Domnului <<introduceți numele persoanei>>, care a sugerat ca echipa ar trebui sa fie completată cu cel puțin doi manageri cu experiență de peste 5 ani.

Vă rog să pregătiți dosarele celor mai buni trei candidați, fie din departamentul dumneavoastră, fie din arhivele cu candidații care au aplicat la noi de-a lungul timpului.

Vom revizui fiecare opțiune la ședința din data de <<introduceți data>> și vom începe interviurile în <<introduceți data>>.

Se încarcă
								
								

Categorii