Categorie: Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Ver. 1 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Vă mulțumesc pentru că v-ați făcut timp să mă primiți la dumneavoastră ieri. Cred că putem fi amândoi de acord că a fost o întâlnire foarte productivă.

În timpul discuției, am abordat nevoia companiei dumneavoastră de a crește frecvența numărului de preluări ale comenzilor pe care le expediați la două pe săptămână. Am vorbit, de asemenea, despre abilitatea companiei mele de a securiza aceste livrări, dacă primim o notificare cu trei ore înainte.

Următoarele puncte rezumă discuția noastră:

(*enumerați aici lista punctelor discutate*)

În următoarele zile voi elabora o propunere formală care va securiza noile intervale de preluare. Când propunerea este revizuită de dumneavoastră, vom stabili de comun acorda data în care vom anunța formal noile orare de lucru. Între timp, dacă aveți orice fel de întrebări, vă rog să mă sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Vă mulțumesc din nou pentru timpul și atenția acordată!

Ver. 2 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

În timpul ultimei noastre întâlniri, am concluzionat că putem demara o colaborare comună. Cred că la acest moment am o viziune reală a nevoilor afacerii pe care o conduceți, așa cum și dumneavoastră aveți o imagine clară asupra serviciilor pe care le oferim.

Prin urmare, am rugămintea să semnam o scrisoare simplă de intenție, astfel încât să putem trece la etapa elaborării contractului final.

Această scrisoare reprezintă angajamentul dumneavoastră de a încheia un contract de colaborare cu compania pe care o reprezint dar și de a efectua plățile pentru serviciile oferite în conformitate cu programul pe care l-am descris în propunerea inițială. Odată ce vom semna această scrisoare de intenție, voi începe să redactez contractul final.

Vă voi suna la sfârșitul acestei săptămâni pentru a stabili o întâlnire în vederea semnării Scrisorii de Intenție. Aștept cu nerăbdare să demarăm această colaborare!

Ver. 3 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

De când am vorbit ultima oară, în urmă cu șase luni, am instituit noi servicii care cred că vor fi benefice pentru compania dumneavoastră. Scopul acestei informări este de a vă solicita o întâlnire în care să va expun beneficiile acestor noi servicii.

Vă rog să parcurgeți informațiile atașate, deoarece cred că veți fi interesat în special (*descrieți un nou serviciu pe care îl oferiți*).

Vă voi suna săptămâna viitoare pentru a stabili o întâlnire. Dacă aveți întrebări, vă rog să mă contactați oricând la <<introduceți numărul de telefon>>.

Aștept cu nerăbdare să mă întâlnesc din nou cu dumneavoastră!

Ver. 4 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Apreciez că v-ați făcut timp să vă întâlniți cu mine ieri, pentru a discuta despre noua campania de vânzări <<introduceți numele campaniei>>.

Sugestia pe care ați prezentat-o este de a trimite unul dintre reprezentanții dumneavoastră de vânzări să inițieze o colaborare toate bibliotecile școlare din regiune este una foarte practică. Așa cum am promis, am anexat o copie a catalogului nostru cel mai recent, care cuprinde atât informații despre prețuri cât și cu privire la evenimentelor speciale de vânzare.

În cazul în care aveți nevoie de informații suplimentare, vă rog să mă contactați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 5 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Vă mulțumesc pentru discuția de ieri despre nevoile dumneavoastră imediate. Sunt încrezător că agenția noastră imobiliară vă poate vinde casa într-un interval relativ scurt și la un preț peste cel al pieței.

Aș dori să vă sun în următoarele zile pentru a vă realiza o evaluare reală a proprietății. Acest serviciu este oferit gratuit de către agenția noastră.

Vă voi suna în curând pentru a stabili intervalul în care ne putem vedea. Așteptăm cu nerăbdare să începem colaborarea!

Ver. 6 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Vă mulțumim că ne-ați împărtășit ideile față de modul în care <<introduceți numele companiei>> poate satisface multe dintre nevoile dumneavoastră legate de fluxul de cumpărături. Serviciul nostru de livrare la domiciliu vă poate economisi atât banii cât și timpul, prin eliminarea deplasărilor prea frecvente la supermarket doar pentru produsele lactate. Inevitabil, această vizită la supermarket vă costă mai mult decât ați planificat, de fiecare dată, din cauza cumpărăturilor impulsive.

Am inclus în prezentare și un videoclip, care explică modurile prin care compania noastră vă poate livra o linie completă de produse lactate, în timp ce dumneavoastră economiști timp și bani. Sunt sigur că după vizionarea acestui videoclip, veți fi de acord că serviciul nostru de livrare la domiciliu este exact ceea ce aveți nevoie.

Voi reveni săptămâna viitoare pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră. Dacă doriți să mă contactați între timp, vă rog să o faceți la numărul <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 7 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Vă mulțumim pentru oportunitatea de a vă arăta cel mai nou echipament domestic pentru reciclare.

Compania noastră este una dintre puținele fabrici din această regiune cu linii de producție suficient de avansate pentru a produce asemenea sisteme la preț competitiv.

Sistemele noastre de reciclare sunt de două ori mai eficiente decât unitățile actuale și au un cost de achiziție mai redus (în medie, între 12 și 25%).

Pentru mai multe detalii, vă rog să studiați prezentările tehnice anexate. Vă voi suna în două săptămâni pentru a răspunde la întrebările pe care le-ați puteți avea. Sunt foarte încrezător că putem colabora pe termen lung împreună.

Ver. 8 | Follow-up după o întâlnire sau conversație telefonică

Vă mulțumesc pentru discuția de ieri legată de asigurarea dumneavoastră de viață.

Am anexat mai multe broșuri privind tipurile de acoperire pe care le-ați putea lua în considerare, pe baza nevoilor pe care le aveți la acest moment.

Toate tipurile de polițe de asigurare vin însoțite de beneficii suplimentare.

Vă rog să mă sunați săptămâna viitoare pentru a discuta despre alegerea dumneavoastră.

Se încarcă
								
								

Categorii