Categorie: Follow-up după o vânzare

Ver. 1 | Follow-up după o vânzare

Doresc doar să vă transmit un mesaj de mulțumire  pentru comanda dumneavoastră recentă. Clienții noi sunt extrem de valoroși pentru dezvoltarea afacerii noastre! Vă rugăm să parcurgeți materialul anexat, când aveți ocazia, pentru a vă familiariza cu serviciile post achiziție.

Managerul nostru de vânzări, <<introduceți numele persoanei>>, vă va suna săptămâna viitoare pentru a vă stabili o întâlnire, în care vă poate explica mai bine produsele noastre și, de asemenea, poate răspunde întrebărilor dumneavoastră.

Așteptăm cu nerăbdare să consolidăm pe termen lung această relație.

Ver. 2 | Follow-up după o vânzare

Sper că vă bucurați de noua imprimantă pe care ați achiziționat-o din magazinul nostru on-line săptămâna trecută.

Doresc să vă informez că beneficiați, în următoarele 90 de zile, de o ofertă specială pentru modelul achiziționat de dumneavoastră. Așadar, dacă aveți nevoie de cartușe suplimentare sau de hârtie, vă oferim 1 produs gratuit pentru fiecare 2 produse pe care le cumpărați.

Nu există limită cantitativă pentru această ofertă, atât timp cât achiziționați produsele în următoarele 90 de zile. Motivul pentru care vă fac această ofertă este de a stabili o relație mutuală de colaborare și încredere.

Aștept să ne auzim!

Ver. 3 | Follow-up după o vânzare

Vă felicităm! Sunteți, începând de astăzi, proprietarul <<introduceți numele produsului>>. De acum, vă puteți bucurați de toate avantajele acestui produs, care ar trebui să vă servească pentru mulți ani.

Însă, dacă apar orice fel de întrebări sau este nevoie de asistență, sunați pur și simplu la numerele noastre gratuite, inscripționate pe certificatul de garanție. A fost o plăcere să interacționăm!

Ver. 4 | Follow-up după o vânzare

Știm că vă bucurați de noul dumneavoastră autoturism! Pentru a vă ajuta să-l păstrați curat și cu mentenanța la zi, am inclus șase cupoane pentru întreținere la cel mai apropiat service auto din rețeaua noastră. Cupoanele pot fi folosite oricând pe parcursul următoarelor 12 luni.

Acest lucru este pur și simplu modul nostru de a spune „mulțumesc” dar și pentru a ajuta <<introduceți nume dealer auto>> să devină numărul unu în ceea ce privește satisfacția clienților. Așteptăm cu nerăbdare să colaborăm și în viitor. 

Ver. 5 | Follow-up după o vânzare

Felicitări pentru achiziția noii biciclete de munte <<introduceți modelul>>, primul model care depășește toate standardele de siguranță actuale si care urmează sa fie omologată de UCI.

După ce veți parcurge cele mai solicitante trasee pe teren accidentat, amintiți-vă că sunteți beneficiarul unui reglaj complet, dacă aduceți bicicleta la service, în primele 90 de zile de la cumpărare.

Acesta este modul nostru de a vă mulțumi și de a vă ajuta să vă protejați investiția! După cum știți, <<introduceți numele companiei>> cumpără și comercializează biciclete noi și second-hand, așa că atunci când va veni timpul unui upgrade, vom fi fericiți să vă ajutăm.

Dar pentru moment vă dorim să bucurați de noua dumneavoastră achiziție!

Ver. 6 | Follow-up după o vânzare

Sperăm că produsul pe care l-ați achiziționat în urma cu jumătate de an este la fel de fiabil ca și în prima zi și funcționează la cele mai înalte standarde.

Dacă întâmpinați orice fel de probleme, fie ele defecțiuni sau probleme de reglaj, nu ezitați să apelați la specialiștii noștri.

Compania noastră oferă service gratuit, în primul an, pentru toate produsele pe care le vinde. Așadar, profitați de această oportunitate si sunați chiar acum pentru o programare la <<introduceți numărul de telefon>>.

Ver. 7 | Follow-up după o vânzare

Dorim să vă mulțumim din nou pentru achiziția dumneavoastră și sperăm că sunteți mulțumit de computerul pe care l-ați achiziționat din magazinul nostru în decursul anului trecut. A fost o plăcere să vă ajut să configurați sistemul potrivit nevoilor dumneavoastră!

Doresc să vă informez că în situația în care considerați necesar un upgrade, oferim clienților noștri fideli prețuri speciale pentru la componentele hardware.

Desigur, serviciul nostru de consultantă este întotdeauna gratuit. Dacă pot fi de ajutor, vă rugăm să nu ezitați să mă sunați. Telefonul meu de la birou este de <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii