Categorie: Încurajarea angajaților sau a colaboratorilor

Ver. 1 | Încurajarea angajaților sau a colaboratorilor

Doresc să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi fiecăruia dintre voi pentru eforturile incredibile pe care ați făcut-o pentru a lansa noul nostru produs la timp. Am remarcat numărul de ore suplimentare pe care fiecare dintre voi le-ați alocat și știu cât de obosiți sunteți. Dacă continuăm în ritmul actual, ar trebui să fim gata de livrare până săptămâna viitoare. Asta ne va oferi timp pentru o binemeritată pauza de trei zile. Apreciez munca grea și devotamentul iar contribuțiile fiecărui membru al echipei sunt cruciale pentru succesul nostru!

Ver. 2 | Încurajarea angajaților sau a colaboratorilor

Astăzi am avut o întâlnire importantă pentru a reafirma necesitatea de a face un efort colectiv comun pentru a finaliza proiectul nostru actual până în <<introduceți data>>. Ne bazăm pe un angajament de 110% din partea fiecărui membru al echipei noastre din cauza nevoii companiei de a livra produsul nostru pe piață înainte de sfârșitul acestui an.

Deși provocările sunt mari, suntem convinși că echipa noastră de profesioniști talentați și dedicați va oferi utilizatorilor un produs cu funcționalități foarte interesante. Dacă ne vom unu cu toții în acest efort, vom reuși să atingem obiectivul pe care ni l-am propus.

Vă mulțumim pentru eforturile și contribuțiile personale!

Ver. 3 | Încurajarea angajaților sau a colaboratorilor

Termenul de certificare pentru noile echipamente se apropie curând. Cei care nu sunt certificați în funcționarea lor, vă rugăm să vă programați la <<introduceți numele persoanei>> înainte de finalul săptămânii. Au mai rămas doar două sesiuni de pregătire înainte ca echipa să facă tranziția la departamentul următor. Vă rugăm să nu vă lăsați intimidați de complexitatea procedurii. Acest echipament nou, care este într-adevăr sofisticat, ne va ușura foarte mult munca în viitor!

Ver. 4 | Încurajarea angajaților sau a colaboratorilor

Acesta este un memento cum că marți începe campania noastră de plantare de primăvară. Anul acesta numărul voluntarilor este în scădere, așa că restul dintre noi va trebui să umple golurile, acolo unde este nevoie. Vă rugăm să o consultați pe <<introduceți numele persoanei>>, coordonatoarea serviciilor de voluntariat, pentru a vedea exact lista cu zonele care trebuie acoperite. Cu toții ați făcut o treabă extraordinară anul trecut și știu că o putem scoate la capăt din nou și anul acesta.

Ver. 5 | Încurajarea angajaților sau a colaboratorilor

Vreau să reamintesc fiecărui membru al organizației noastre non profit că termenul de strângere de fonduri se apropie curând și încă mai avem un drum lung până să ne atingem obiectivul. Cu toții ați fost remarcabil de eficienți în obținerea sprijinului grupurilor voastre și sunt sigur că putem atinge obiectivul nostru luna viitoare. Ce sentiment extraordinar va fi să realizezi ceea ce părea imposibil în urmă cu șase luni!

Se încarcă
								
								

Categorii