Categorie: Încurajarea unui angajat după o dezamăgire sau un eșec

Ver. 1 | Încurajarea unui angajat după o dezamăgire sau un eșec

Știu că fiecare dintre noi a avut parte de un an foarte stresant și agitat după reducerea de 20% din personal care a avut loc acum șase luni. Din păcate, nu am reușit să ne atingem plafonul de vânzări propus nici în trimestrul care s-a încheiat. Cu toate acestea, doresc să vă asigur că nu vor mai avea loc concedieri în perioada următoare, deoarece proiecțiile de vânzări estimează că în trimestrul actual cifrele vor arăta mai bine.

Această direcție pozitivă indică faptul că revenirea noastră după problemele cu care ne-am confruntat anul trecut este în desfășurare și ne vom recăpăta în curând poziția în piață.

Vă mulțumim că ați rămas loiali companiei și ne-ați ajutat să revenim! Apreciem încrederea dumneavoastră și munca depusă!

Ver. 2 | Încurajarea unui angajat după o dezamăgire sau un eșec

Suntem conștienți că au apărut unele probleme în departamentul de care sunteți responsabil, odată cu preluarea funcției de coordonator. După cum știți, angajații erau foarte atașați de <<introduceți numele persoanei>>, așadar ne așteptam la o astfel de reacție după înlocuirea lui. Am văzut influența dumneavoastră calmă și constantă în departament și nu am nicio îndoială că angajații vor accepta noua stare de fapt în cel mai scurt timp.

Vă susținem și suntem aici pentru dumneavoastră pentru orice fel de problemă!

Ver. 3 | Încurajarea unui angajat după o dezamăgire sau un eșec

Înțeleg cât de dificil a fost să vă atingeți obiectivele propuse în condițiile în care bugetul a fost redus cu peste <<introduceți procentul>> în comparație cu anul trecut. După cum știți, aceasta este o încercare de a ne simplifica operațiunile prin adoptarea unor metode mai eficiente de producție și training. Probabil că încă nu ați aflat încă, însă capacitatea noastră de producție a crescut cu aproape douăzeci la sută în ultimul trimestru.

Această creștere se datorează muncii asidue a angajaților precum dumneavoastră, cărora nu le este frică să vină cu idei inovative și să ofere soluții pragmatice diverselor probleme. În ritmul acesta, bugetul alocat departamentului dumneavoastră va reveni la parametri inițiali în cel mai scurt timp.

Ver. 4 | Încurajarea unui angajat după o dezamăgire sau un eșec

Sunt sigur că nu a fost deloc plăcut să vă relocați de la compania <<introduceți numele companiei>>, după închiderea biroului din <<introduceți numele orașului>>.

Cu toate acestea, doresc să vă transmit că nu am asistat niciodată la o prezentare de-a unui nou angajat care să fie atât de bine organizată și captivantă. Având în vedere abilitățile dumneavoastră sunt încrezător că veți avea multe oportunități de vă dezvolta în cadrul organizației noastre.

Bine ați venit în echipa noastră!

Ver. 5 | Încurajarea unui angajat după o dezamăgire sau un eșec

Vreau să știți că vă înțeleg dezamăgirea de a nu fi promovat pe poziția de <<introduceți funcția>>. În timp ce v-ați dovedit valoarea clară în calitate de membru al echipei noastre, anii de vechime ai <<introduceți numele persoanei>> împreună cu experiența în cadrul proiectului <<introduceți numele proiectului>> au primat în a-l nominaliza pentru acest post.

Vă rugăm să rețineți că oportunitățile de promovare fac parte din politica firmei noastre, așadar nu va trece mult până lucrurile se vor așeza în favoarea dumneavoastră. Dacă continuați să fiți la fel de productiv și plin de determinare ca și până acum, prevăd că veți fi promovat în decursul anului viitor.

se incarca
								
								

Categorii