Categorie: Încurajări după obținerea unor rezultate profesionale foarte bune

Ver. 1 | Încurajări după obținerea unor rezultate profesionale foarte bune

Am observat felul în care vă motivați echipa și cred cu tărie că entuziasmul și dăruirea dumneavoastră de a învăța lucruri noi sunt de apreciat. Chiar știți cum să fiți o adevărată sursă de inspirație pentru cei din jur! După cum ați fost informat, a sosit timpul să participăm la târgul anual de cariere creat în mod special pentru juniori și seniori.

Sperăm că veți fi dispus să susțineți o lucrare referitoare la oportunitățile pe care le oferim tinerilor care doresc sa își înceapă studiile universitare. Sunteți în mod clar cea mai potrivită persoană pentru acest demers și știu că puteți contribui semnificativ la transmiterea acestui mesaj. Vă rog să treceți pe la mine săptămâna viitoare pentru a discuta mai multe detalii despre acest eveniment.

Suntem foarte recunoscători să vă avem alături de noi!

Ver. 2 | Încurajări după obținerea unor rezultate profesionale foarte bune

Am fost foarte încântat să aud că ați finalizat articolul despre care am discutat, însă nu am realizat ce muncă remarcabilă ați făcut, până nu l-am citit integral. Îmi pot doar imagina doar timpul și determinarea necesară pentru a analiza și a aduna toate datele necesare, dar mai ales modul în care le-ați prezentat – atât de clar și concis.

<<Introduceți numele persoanei>> și cu mine am decis să ne luăm libertatea de a împărtăși articolul cu unii dintre prietenii noștri. Doresc să vă transmit că au fost la fel de impresionați de talentul dumneavoastră! Fără îndoială, vă stă în cale un viitor promițător în acest domeniu. Ceea ce faceți reprezintă o carte de vizită excelentă pentru noi toți. Ne dorim să continuați tot așa!

Ver. 3 | Încurajări după obținerea unor rezultate profesionale foarte bune

Din câte am înțeles de la directorul general al <<introduceți numele companiei>>, poziția dumneavoastră de consultant al departamentului lor financiar este esențială. Persistența și atenția dumneavoastră la detalii au contribuit la rezultatele excelente de astăzi. <<Introduceți numele persoanei>> a solicitat în mod special să vă numesc în poziția de responsabil principal al acestui cont, care este strategic pentru compania noastră.

Vă mulțumesc pentru profesionalismul aparte de care ați data dovadă în calitate de manager de cont și sunt convins că veți avea rezultate excelent în această nouă poziție de conducere. Suntem recunoscători să vă avem alături!

Ver. 4 | Încurajări după obținerea unor rezultate profesionale foarte bune

Aș dori să îmi exprim mulțumirile și felicitările mele sincere pentru lansarea celei mai recente versiuni a software-ului nostru. Fără dedicarea și orele lungi de muncă continuă, nu am fi fost în măsură să creăm un produs atât de bun. Am început deja să primim feedback-uri pozitive de la clienții care au primit produsul nostru și așteptăm să convingem, cu ocazia aceasta, un nou grup de clienți care vor aprecia ușurința cu care pot utiliza acest program. Contribuția dumneavoastră la acest proiect a fost de mare ajutor.

Așteptăm cu nerăbdare să fiți alături de noi și pentru alte proiecte captivante!

Ver. 5 | Încurajări după obținerea unor rezultate profesionale foarte bune

Sunt foarte recunoscător pentru munca tuturor voluntarilor de <<introduceți numele clinicii>>. Disponibilitatea dumneavoastră de a vă dedica timpul și expertiza profesională sunt ingredientele principale ce țin clinica în mișcare. Anul trecut, ne-am oferit serviciile la peste 300 de pacienți în fiecare lună. Ne dorim să putem conta pe sprijinul dumneavoastră și anul viitor, pentru a putea asigura o linie de gardă permanentă la finalul săptămânii. Fiecare dintre voi este parte a organizației noastre și știm că nu ar fi la fel fără ajutorul vostru! Vă mulțumesc pentru tot ceea ce faceți!

Se încarcă
								
								

Categorii