Categorie: Încurajări pentru a urmări noi oportunități

Ver. 1 | Încurajări pentru a urmări noi oportunități

Felicitări pentru finalizarea cursului de certificare <<introduceți numele cursului>>. Tocmai mi-am dat seama de o nouă oportunitate care mi-a fost adusă la cunoștință, și pe care e posibil să doriți să o luați în considerare. Centrul de pregătire pe care <<introduceți numele companiei>> urmează să îl inaugureze la finalul acestui an, a semnat un contract cu toate școlile din oraș în vederea pregătirii copiilor în  domeniul în care v-ați specializat.

Centrul va avea nevoie de persoane calificate care pot ajuta la creșterea notorietății acestuia. Îl cunosc pe managerul companiei și pot pune un cuvânt bun pentru dumneavoastră, dacă doriți. Ați lucrat întotdeauna foarte bine cu copiii și personal vă consider perfect pentru acest post. Vă rog să îmi spuneți dacă vă pot oferi și alte informații.

Ver. 2 | Încurajări pentru a urmări noi oportunități

Știu că v-ați gândit mult la viitorul micuțului <<introduceți numele persoanei>> și mă întrebam dacă sunteți la curent cu noile informații despre conturile de economii pe termen lung. Puteți configura un cont pe numele lui, în care puteți suplimenta contribuțiile oricând considerați de cuviință. Cred că veți realiza, așa cum mi s-a întâmplat și mie, că aceasta este o opțiune foarte avantajoasă de economisire. M-aș bucura să vă împărtășesc strategia mea în această direcție. Ne putem întâlni oricând în decursul acestei săptămâni.

Ver. 3 | Încurajări pentru a urmări noi oportunități

Conform informațiilor furnizate în raportul trimestrial, compania noastră a încheiat un parteneriat cu organizația <<introduceți numele companiei>>. Pentru a rezolva problema despre care am discutat săptămâna trecută , vă încurajez să îl contactați pe directorul departamentului de publicitate la <<introduceți numărul de telefon>> pentru a stabili o întâlnire. Sunt sigur că veți profita de această oportunitate unică! Vă rog să mă țineți la curent cu noile informații.

Ver. 4 | Încurajări pentru a urmări noi oportunități

Am auzit la știrile de aseară că fuziunea <<introduceți numele companiilor>> a eșuat. Acesta ar putea fi un moment propice în care să abordăm <<introduceți numele companiei>>. Conform surselor din interior, compania este dispusă să ia în calcul toate variantele pentru a se menține în continuare pe piață. Dacă vânzările au scăzut drastic, ar putea fi dispuși să facă anumite concesii pentru un cumpărător interesat.

Dintre toți membrii echipei mele de conducere, dumneavoastră aveți cea mai mare expertiză, fapt care vă recomandă ca și cea mai potrivită persoana pentru a aborda consiliul lor director în vederea soluționării acestei probleme. Am convingerea că veți trata această problemă cu diplomație și profesionalism. Aștept cu nerăbdare un raport complet asupra progresului.

Se încarcă
								
								

Categorii