Categorie: Încurajări pentru creștea vânzărilor

Ver. 1 | Încurajări pentru creștea vânzărilor

Știu că suntem cu toții foarte încântați de noua noastră linie de mobilier pentru birouri. Propun să ieșim din zona noastră de confort și să ne creștem cota de piață! Am asigurat Consiliul de Administrație că așteptăm cu nerăbdare oportunitatea de a ne crește vânzările cu 25%. Mâine dimineața ne vom întâlni în Sala de Conferințe pentru o ședință de brainstorming, de la ora 10.

Consiliul de Administrație ne-a înștiințat că vor fi premii pentru toți cei care au reușit să crească vânzările, chiar și cu 10%. Toți cei care reușesc să atingă obiectivul de 25%, vor beneficia de un weekend la <<introduceți numele locației>>. Mă bazez pe voi și știu că veți face o treabă excelentă!

Ver. 2 | Încurajări pentru creștea vânzărilor

După cum știți, luna viitoare este de obicei o perioadă în care vânzările scad. Managementul ne-a provocat să propunem un plan de stimulare a vânzărilor. Așadar, începând cu prima lună, vom intra în piață cu o ofertă “1+1 gratis”, campanie la care îi vom face reclamă în site-urile specializate. Vă rugăm să verificați fișierele dumneavoastră de la ultimii clienți pentru a vă asigura că aceștia sunt la curent cu această nouă ofertă.

Departamentul cu cel mai bune rezultate va putea să participe luna viitoare la conferința anuală a companiei <<introduceți numele companiei>> din <<introduceți numele țării>>. Aștept cu nerăbdare să ne bucurăm împreună pentru această campanie de vânzări reușită!

Ver. 3 | Încurajări pentru creștea vânzărilor

Felicitări! Am avut parte de rezultate excelente în primele două trimestre ale acestui an și sunt convins că putem susține această creștere și în perioada următoare. Începând de marți, vom organiza ședințe strategice săptămânale pentru a planifica noile strategii ale echipelor noastre de vânzări și suport. Ne dorim mult ca clienții noștri să părăsească magazinul mulțumiți încântați de serviciile și produsele pe care le oferim. A fost minunat să primim bonusuri pentru depășirea obiectivelor și sunt convins că le putem obține și în continuare.

Se încarcă
								
								

Categorii