Categorie: Invitație

Ver. 1 | Acceptați o invitație la un eveniment

Vă mulțumim că ne-ați invitat să luăm parte la petrecerea de absolvire a fiului dumneavoastră. Acceptăm cu drag invitația și suntem extrem de încântați că vom avea ocazia să ne revedem din nou, atât de curând.

Suntem recunoscători că v-ați preocupat de cazarea noastră la <<introduceți numele hotelului>>. Noi vom ajunge la locație în data de <<introduceți data>>, unde intenționăm să rămânem până la finalul săptămânii. Așteptam cu nerăbdare o întâlnire cu dumneavoastră iar acest eveniment va face revederea cu atât mai specială!

Ver. 2 | Acceptați o invitație la un eveniment

Eu și partenerul meu am fost încântați să primim invitația la prânzul de lucru pe care îl organizați. Acceptăm cu drag această invitație și așteptăm cu nerăbdare atât evenimentul cât și posibilitatea de a socializa cu liderii de opinie din domeniu. Vă rog să mă anunțați dacă pot să vă ajut la organizare. Așteptăm cu nerăbdare să fim alături de dumneavoastră!

Ver. 3 | Acceptați o invitație la un eveniment

Vă mulțumim pentru invitația dumneavoastră la petrecerea de logodnă a <<introduceți numele persoanelor>> din data de <<introduceți data>>. Atât eu, cât și soția mea, așteptăm cu nerăbdare să vă fim alături pentru a sărbători împreună această fericită ocazie.

Ver. 4 | Acceptați o invitație la un eveniment

Am fost extrem de încântat să aflu că sunt invitat la petrecerea de aniversare a 30 de ani de activitate a <<introduceți numele persoanei>>. Apreciez dorința dumneavoastră de a constitui un fond comun pentru cadoul sărbătoritului și îmi face mare plăcere să particip cu suma de <<introduceți suma>>. Vă mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ați făcut pentru organizarea acestui evenimente și aștept cu nerăbdare să vă îmi revăd vechii prieteni.

Ver. 1 | Acceptați invitația de a vă alătura unei organizații

Sunt încântat să accept invitația dumneavoastră de a mă alătura organizației <<introduceți numele organizației>>. Am respectat întotdeauna munca pe care o depuneți precum și principiile sănătoase pe care le urmați.

Știu că organizația are o bogată tradiție de sprijin a activităților culturale. Ca membru, voi face tot posibilul să continui munca în această direcție. Aștept cu nerăbdare o colaborare plină de satisfacții, alături de viitori mei colegi. Vă mulțumesc pentru încrederea acordată.

Ver. 2 | Acceptați invitația de a vă alătura unei organizații

Sunt onorat să accept invitația de a mă alătura prestigioasei dumneavoastră organizații. În ultimii ani, am admirat contribuțiile pe care grupul coordonat de dumneavoastră le-a adus comunității noastre și consider că dorințele și obiectivele mele personale sunt similare cu cele ale organizației. Vă mulțumesc pentru încrederea și sprijinul acordat și aștept cu nerăbdare să vă întâlnesc personal la următoarea ședință din <<introduceți data>>.

Ver. 3 | Acceptați invitația de a vă alătura unei organizații

Accept cu entuziasm invitația dumneavoastră de a mă alătura asociației caritabile <<introduceți numele organizației>>. Am râvnit mult timp la această ocazie unică de a împărtăși ideile și planurile mele cu toți membrii, dar și de a ne simți bine împreună, în timp ce ne implementăm proiectele în derulare. Mă voi strădui să fiu un membru activ și inspirat al acestui grup excepțional!

Ver. 4 | Acceptați invitația de a vă alătura unei organizații

Accept invitația dumneavoastră de a mă alătura clubului de ciclism <<introduceți numele clubului>>. După ce am auzit numai lucruri bune despre acțiunile sportive colective din toate zonele țării, consider că este un mare privilegiu să mă număr printre membrii activi. Sunt dispus să accept toate responsabilitățile care țin de acest club, inclusiv acțiunile caritabile precum și plata cotizației anuale de membru.

Se încarcă
								
								

Categorii