Categorie: Acceptați o invitație la un eveniment

Ver. 1 | Acceptați o invitație la un eveniment

Vă mulțumim că ne-ați invitat să luăm parte la petrecerea de absolvire a fiului dumneavoastră. Acceptăm cu drag invitația și suntem extrem de încântați că vom avea ocazia să ne revedem din nou, atât de curând.

Suntem recunoscători că v-ați preocupat de cazarea noastră la <<introduceți numele hotelului>>. Noi vom ajunge la locație în data de <<introduceți data>>, unde intenționăm să rămânem până la finalul săptămânii. Așteptam cu nerăbdare o întâlnire cu dumneavoastră iar acest eveniment va face revederea cu atât mai specială!

Ver. 2 | Acceptați o invitație la un eveniment

Eu și partenerul meu am fost încântați să primim invitația la prânzul de lucru pe care îl organizați. Acceptăm cu drag această invitație și așteptăm cu nerăbdare atât evenimentul cât și posibilitatea de a socializa cu liderii de opinie din domeniu. Vă rog să mă anunțați dacă pot să vă ajut la organizare. Așteptăm cu nerăbdare să fim alături de dumneavoastră!

Ver. 3 | Acceptați o invitație la un eveniment

Vă mulțumim pentru invitația dumneavoastră la petrecerea de logodnă a <<introduceți numele persoanelor>> din data de <<introduceți data>>. Atât eu, cât și soția mea, așteptăm cu nerăbdare să vă fim alături pentru a sărbători împreună această fericită ocazie.

Ver. 4 | Acceptați o invitație la un eveniment

Am fost extrem de încântat să aflu că sunt invitat la petrecerea de aniversare a 30 de ani de activitate a <<introduceți numele persoanei>>. Apreciez dorința dumneavoastră de a constitui un fond comun pentru cadoul sărbătoritului și îmi face mare plăcere să particip cu suma de <<introduceți suma>>. Vă mulțumesc pentru toate eforturile pe care le-ați făcut pentru organizarea acestui evenimente și aștept cu nerăbdare să vă îmi revăd vechii prieteni.

Se încarcă
								
								

Categorii