Categorie: La revedere | Rămas bun

Ver. 1 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Felicitări pentru această zi minunată, în care vă sărbătoriți pensionarea! După acești mulți ani de lucru împreună, va trebui să ne obișnuim cu ideea că nu veți mai fi cu noi în birou, zi de zi. Ne-a făcut o deosebită plăcere să lucrăm cu dumneavoastră în toți acești ani.

Îmi voi aminti mereu călătoria noastră în <<introduceți numele orașului>>, deoarece am rămas impresionat de ușurința cu care ați prezentat, unui public numeros, proiectele noastre. După ce v-am văzut făcând acest lucru cu succes, am încercat să îmi adaptez propriile mele prezentări la modelul dumneavoastră, lucru pentru care vă sunt recunoscător și acum.

Încă o dată, felicitări pentru o bine meritată pensionare! Puțini oameni au muncit la fel de mult ca și dumneavoastră. Îmi doresc să vă bucurați de această perioadă din plin, direcționându-vă energia către proiecte proprii despre care mi-ați menționat în ultimii ani.

Ver. 2 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Cele mai sincere felicitări cu ocazia pensionării dumneavoastră! Mereu îmi voi aminti de prima zi în care ne-am cunoscut, deoarece modul dumneavoastră de a mă face să mă simt întotdeauna parte a echipei m-a ajutat să trec peste multe momente dificile.

Continui să beneficiez de pe urma expertizei dumneavoastră în domeniul <<introduceți numele domeniului>> și sper să ținem legătura. Vă doresc numai bine!

Ver. 3 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Tocmai am auzit despre planul dumneavoastră de a vă pensiona. Cu siguranță, echipa nu va fi la fel fără dumneavoastră aici! Știți, desigur, că sunteți sursa principală de inspirație a comunității noastre și cu siguranță mult prea tânăr pentru a vă pensiona, deoarece sunteți doar cu doi ani mare decât mine!

Ați fost primul meu client în <<introduceți numele companiei>> iar împreună am experimentat atât perioada profitabile, de creștere, care au permis companiilor noastre să își poziționeze mult mai bine produsele în piață. Nu putea să realizez acest lucru fără suportul dumneavoastră! Mulțumesc încă odată, vă doresc o perioadă relaxantă și numai bine!

Ver. 4 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Felicitări pentru bine meritata și așteptata pensionare! Ca unul dintre cei mai fideli angajați ai noștri, ne veți lipsi foarte mult. Ați fost mereu entuziasmat de a vă înscrie în orice proiect nou și mereu ați inspirat întreaga echipă cu temperamentul dumneavoastră întotdeauna senin. Deja ne simțim ca și când o parte din noi lipsește. Sperăm să păstrăm legătura!

Ver. 1 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

Dacă vă mai amintiți, am menționat săptămâna trecută că există posibilitatea de a mă reloca la o nouă companie în <<introduceți numele orașului>>. Mi s-a oferit un post de conducere la <<introduceți numele companiei>>, așadar voi părăsi compania începând cu data de <<introduceți data>>. <<Introduceți numele persoanei>> se va ocupa de partea de contabilitate în locul meu, pentru perioada următoare. Este un contabil excepțional și sunt convins că veți avea o colaborare excelentă chiar de la început.

Așa cum v-am mărturisit de multe ori, apreciez modul în care conduceți compania și sunt convins ca veți avea rezultate excelente în continuare. Sper ca prietenia pe care am legat-o în ultimii doi ani să continue, în ciuda distanței fizice care ne va despărți. Dacă aveți vreo nelămurire cu privire la această schimbare, vă rog să mă sunați înainte <<introduceți data>> sau să îl contactați pe <<introduceți numele persoanei>>. Vă mulțumesc foarte mult!

Ver. 2 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

De-a lungul celor opt ani în care am avut ocazia să lucrez cu unii dintre cei mai buni și talentați oameni din companie, am decis să trec la următorul nivel, acceptând o nouă poziție în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>. Trebuie să recunosc că pe lângă pachetul de încadrare oferit de noul angajator, principalul beneficiu este acela de a fi mai aproape de familia mea. L-am rugat pe <<introduceți numele persoanei>> să mă înlocuiască până când un nou angajat pe poziția mea va fi recrutat. Proiectele se vor desfășura ca și până acum, doar că de data aceasta, nu veți mai fi obligați să râdeți la glumele mele. Îmi va fi dor de fiecare dintre voi în parte. Ultima mea dorință este ca <<introduceți numele persoanei>> să organizeze o petrecere surpriză în cinstea mea și să invite întreg tot grupul să ia parte la aceasta.

Ver. 3 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

După cum mulți dintre voi ați aflat deja, începând cu trimestrul următor voi părăsi compania <<introduceți numele companiei>>. Am acceptat o nouă funcție în cadrul unei companii din orașul <<introduceți numele orașului>>. Părăsesc acest mediu de lucru având atât sentimente de bucurie, cât și de tristețe, deoarece aici e locul în care mi-am făcut mulți prieteni de-a lungul celor cinci ani de activitate.

Voi fi întotdeauna recunoscător pentru prieteniile pe care le-am legat de-a lungul acestei călătorii și pentru toate amintirile pe care le voi păstra mereu în inima mea. Îmi doresc să aveți parte de mult succes în anii care urmează.

Ver. 4 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

După șapte ani de lucru în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>, am decis să explorez noi oportunități de dezvoltare. Sunt convins că înțelegeți dificultatea acestei decizii, deoarece părăsesc compania atât cu sentimente de bucurie, cât și de tristețe. Aș dori să fac această trecerea cât mai ușoară pentru succesorul meu. Încercăm să ajungem la un numitor comun cu privire la ultimele trei săptămâni, în care nu am reușit sa obținem rezultatele scontate. <<Introduceți numele persoanei>> m-a asistat în tot acest timp, așa că este complet familiarizat cu problemele care ar putea să apară. Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez cu dumneavoastră și vă doresc toate cele bune.

Se încarcă
								
								

Categorii