Categorie: Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

Ver. 1 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

Dacă vă mai amintiți, am menționat săptămâna trecută că există posibilitatea de a mă reloca la o nouă companie în <<introduceți numele orașului>>. Mi s-a oferit un post de conducere la <<introduceți numele companiei>>, așadar voi părăsi compania începând cu data de <<introduceți data>>. <<Introduceți numele persoanei>> se va ocupa de partea de contabilitate în locul meu, pentru perioada următoare. Este un contabil excepțional și sunt convins că veți avea o colaborare excelentă chiar de la început.

Așa cum v-am mărturisit de multe ori, apreciez modul în care conduceți compania și sunt convins ca veți avea rezultate excelente în continuare. Sper ca prietenia pe care am legat-o în ultimii doi ani să continue, în ciuda distanței fizice care ne va despărți. Dacă aveți vreo nelămurire cu privire la această schimbare, vă rog să mă sunați înainte <<introduceți data>> sau să îl contactați pe <<introduceți numele persoanei>>. Vă mulțumesc foarte mult!

Ver. 2 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

De-a lungul celor opt ani în care am avut ocazia să lucrez cu unii dintre cei mai buni și talentați oameni din companie, am decis să trec la următorul nivel, acceptând o nouă poziție în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>. Trebuie să recunosc că pe lângă pachetul de încadrare oferit de noul angajator, principalul beneficiu este acela de a fi mai aproape de familia mea. L-am rugat pe <<introduceți numele persoanei>> să mă înlocuiască până când un nou angajat pe poziția mea va fi recrutat. Proiectele se vor desfășura ca și până acum, doar că de data aceasta, nu veți mai fi obligați să râdeți la glumele mele. Îmi va fi dor de fiecare dintre voi în parte. Ultima mea dorință este ca <<introduceți numele persoanei>> să organizeze o petrecere surpriză în cinstea mea și să invite întreg tot grupul să ia parte la aceasta.

Ver. 3 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

După cum mulți dintre voi ați aflat deja, începând cu trimestrul următor voi părăsi compania <<introduceți numele companiei>>. Am acceptat o nouă funcție în cadrul unei companii din orașul <<introduceți numele orașului>>. Părăsesc acest mediu de lucru având atât sentimente de bucurie, cât și de tristețe, deoarece aici e locul în care mi-am făcut mulți prieteni de-a lungul celor cinci ani de activitate.

Voi fi întotdeauna recunoscător pentru prieteniile pe care le-am legat de-a lungul acestei călătorii și pentru toate amintirile pe care le voi păstra mereu în inima mea. Îmi doresc să aveți parte de mult succes în anii care urmează.

Ver. 4 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

După șapte ani de lucru în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>, am decis să explorez noi oportunități de dezvoltare. Sunt convins că înțelegeți dificultatea acestei decizii, deoarece părăsesc compania atât cu sentimente de bucurie, cât și de tristețe. Aș dori să fac această trecerea cât mai ușoară pentru succesorul meu. Încercăm să ajungem la un numitor comun cu privire la ultimele trei săptămâni, în care nu am reușit sa obținem rezultatele scontate. <<Introduceți numele persoanei>> m-a asistat în tot acest timp, așa că este complet familiarizat cu problemele care ar putea să apară. Mi-a făcut o deosebită plăcere să lucrez cu dumneavoastră și vă doresc toate cele bune.

Ver. 5 | Scrisoare de bun rămas către departamentul de management, colaboratori sau clienți

Cu un gram de durere dar cu multă emoție în suflet, doresc să îmi anunț în mod oficial plecarea din <<introduceți numele companiei>> începând cu luna. Rămân recunoscător pentru oportunitatea de a lucra cu voi aici la <<introduceți numele companiei>>. Mulțumirile mele tuturor celor care au făcut ca această companie să prospere, dar în mod special le mulțumesc <<introduceți numele persoanelor>> pentru generozitatea și fidelitatea lor.

A fost o experiență unică să lucrez cu voi și îmi doresc să aveți parte de mult succes în viitor!

Se încarcă
								
								

Categorii