Categorie: Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Ver. 1 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Felicitări pentru această zi minunată, în care vă sărbătoriți pensionarea! După acești mulți ani de lucru împreună, va trebui să ne obișnuim cu ideea că nu veți mai fi cu noi în birou, zi de zi. Ne-a făcut o deosebită plăcere să lucrăm cu dumneavoastră în toți acești ani.

Îmi voi aminti mereu călătoria noastră în <<introduceți numele orașului>>, deoarece am rămas impresionat de ușurința cu care ați prezentat, unui public numeros, proiectele noastre. După ce v-am văzut făcând acest lucru cu succes, am încercat să îmi adaptez propriile mele prezentări la modelul dumneavoastră, lucru pentru care vă sunt recunoscător și acum.

Încă o dată, felicitări pentru o bine meritată pensionare! Puțini oameni au muncit la fel de mult ca și dumneavoastră. Îmi doresc să vă bucurați de această perioadă din plin, direcționându-vă energia către proiecte proprii despre care mi-ați menționat în ultimii ani.

Ver. 2 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Cele mai sincere felicitări cu ocazia pensionării dumneavoastră! Mereu îmi voi aminti de prima zi în care ne-am cunoscut, deoarece modul dumneavoastră de a mă face să mă simt întotdeauna parte a echipei m-a ajutat să trec peste multe momente dificile.

Continui să beneficiez de pe urma expertizei dumneavoastră în domeniul <<introduceți numele domeniului>> și sper să ținem legătura. Vă doresc numai bine!

Ver. 3 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Tocmai am auzit despre planul dumneavoastră de a vă pensiona. Cu siguranță, echipa nu va fi la fel fără dumneavoastră aici! Știți, desigur, că sunteți sursa principală de inspirație a comunității noastre și cu siguranță mult prea tânăr pentru a vă pensiona, deoarece sunteți doar cu doi ani mare decât mine!

Ați fost primul meu client în <<introduceți numele companiei>> iar împreună am experimentat atât perioada profitabile, de creștere, care au permis companiilor noastre să își poziționeze mult mai bine produsele în piață. Nu putea să realizez acest lucru fără suportul dumneavoastră! Mulțumesc încă odată, vă doresc o perioadă relaxantă și numai bine!

Ver. 4 | Scrisoare de rămas bun adresată unui angajat care se pensionează

Felicitări pentru bine meritata și așteptata pensionare! Ca unul dintre cei mai fideli angajați ai noștri, ne veți lipsi foarte mult. Ați fost mereu entuziasmat de a vă înscrie în orice proiect nou și mereu ați inspirat întreaga echipă cu temperamentul dumneavoastră întotdeauna senin. Deja ne simțim ca și când o parte din noi lipsește. Sperăm să păstrăm legătura!

Se încarcă
								
								

Categorii