Categorie: Scrisoare de rămas bun adresată unui coleg sau angajat care părăsește compania

Ver. 1 | Scrisoare de rămas bun adresată unui coleg sau angajat care părăsește compania

Vă mulțumim pentru scrisoarea pe care ne-ați trimis-o în data de <<introduceți data>>. Vrem să știți că suntem foarte încântați de succesul dumneavoastră și suntem convinși că ați muncit mult pentru a ajunge în această poziție. La cererea dumneavoastră, vom demara procedurile de angajare pentru poziția pe care ați ocupat-o în cel mai scurt timp posibil. Cu toate acestea, nimic nu ne-ar încânta mai tare decât vestea că ați dori să va reîntoarceți printre noi.

Vă rugăm să ne țineți la curent cu alte noutăți. La nivel personal, ne-a făcut o deosebită plăcere să vă cunoaștem. Inteligența dumneavoastră, etica de lucru și integritatea de care ați dat dovadă vor rămâne în continuare un exemplu pentru noi toți.

Ver. 2 | Scrisoare de rămas bun adresată unui coleg sau angajat care părăsește compania

Am fost surprinși să aflăm de dorința dumneavoastră de a părăsi actuala poziție din cadrul companiei. Din păcate, vechea zicală “toate lucrurile bune au un sfârșit” se aplică și în cazul nostru. Deși ne va fi dor de dumneavoastră, trebuie să recunoaștem că noul angajator a luat cea mai bună decizie, având în vedere calitățile dumneavoastră profesionale excepționale. Ne vom aminti mereu de frumoasele momente pe care le-am împărtășit împreună. Ați fost un membru valoros al echipei noastre. Vă dorim mult succes în continuare!

Ver. 3 | Scrisoare de rămas bun adresată unui coleg sau angajat care părăsește compania

Am fost într-adevăr surprinși să aflăm de decizia dumneavoastră de a părăsi echipa noastră. Ne veți lipsi mult, însă suntem convinși că vă așteaptă multiple oportunități și provocări interesante. A fost o adevărată onoare să vă avem ca și coleg în compania noastră în ultimii cinci ani. Cu toții am beneficiat de expertiza și profesionalismul dumneavoastră. Vă dorim mult succes în noua carieră!

 

Ver. 4 | Scrisoare de rămas bun adresată unui coleg sau angajat care părăsește compania

Felicitări pentru noua dumneavoastră poziție din cadrul <<introduceți numele companiei>>. <<Introduceți numele persoanei>> mi-a comunicat vestea ieri. Prin angajarea dumneavoastră, compania face o valoroasă investiție în departamentul de resurse umane. Da, ne va fi dor de dumneavoastră, deoarece ați fost un coleg și un prieten minunat. Locul acesta de muncă nu va fi la fel fără prezența dumneavoastră. Vă doresc mult succes în continuare!

Se încarcă
								
								

Categorii