Categorie: Mulțumiri adresate unui client

Ver. 1 | Mulțumiri adresate unui client

Permiteți-mi să profit de această ocazie pentru a vă mulțumi că ați ales serviciile companiei noastre. Suntem bucuroși să ne vedem clienții mulțumiți de munca pe care o facem și așteptăm mulți ani de colaborare împreună. Dacă aveți întrebări cu privire la serviciile noastre vă invităm să ne contactați la numărul de telefon <<introduceți numărul de telefon>> și vom fi extrem de încântați să vă ajutăm. Încă o dată, vă mulțumesc pentru încrederea pe care ne-o acordați!

Ver. 2 | Mulțumiri adresate unui client

După întâlnirea noastră de vineri, mă gândeam la relația noastră de afaceri și la cât de recunoscător sunt să lucrez cu dumneavoastră. Vreau să știți că sunt puțini oameni pe care cu adevărat îi respect așa de mult cum vă respect pe dumneavoastră. Îmi face plăcere să colaborăm și sper să se ivească tot mai multe oportunități de a lucra în continuare împreună.

Ver. 3 | Mulțumiri adresate unui client

Vreau să știți cât de mult ne bucurăm că vă putem fi de un real ajutor pe segmentul de <<introduceți domeniul de activitate>> , mai ales că vă considerăm un client special. Desigur, apreciem comenzile dumneavoastră constante, însă cel mai mult apreciem optimismul și bucuria pe care le împărtășiți cu noi la fiecare vizită. În semn de apreciere, vrem să vă oferim un cupon de 10% reducere pentru următoarea achiziție. Vă mulțumim!

Ver. 4 | Mulțumiri adresate unui client

Vă mulțumim pentru încrederea pe care ne-ați acordat-o în domeniul articolelor sportive. Apreciem gesturile dumneavoastră amabile de recunoștință și suntem foarte încântați pentru comanda destinată jucătorilor din echipa companiei dumneavoastră. Culorile sunt foarte bine alese, iar logo-ul este bine poziționat și vizibil. Sperăm ca și jucătorii să fie mulțumiți.

Vă mulțumim din nou că ați ales compania <<introduceți numele companiei>> pentru a vă furniza echipamentul din acest sezon. Așteptăm cu nerăbdare noi colaborări comune!

se incarca
								
								

Categorii