Categorie: Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări personale

Ver. 1 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări personale

Am fost foarte mulțumit când am aflat că ați decis să implementați propunerea mea de a lucra două zile pe săptămâna de la distanță. Cu siguranță acest plan nu este unul potrivit pentru orice industrie, însă în cazul nostru pare să fie unul în care beneficiile potențiale vor fi depăși riscurile. Sper ca intervalul următor să fie unul care ne va confirma utilitatea acestei decizii.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări personale

Vă mulțumesc pentru implementarea sugestiei mele cu privire la instalarea unui aparat de purificare al aerului în birou. De când noul sistem de filtrare a fost instalat se simte o îmbunătățire majoră a calității aerului. Mai mult decât atât, productivitatea noastră a crescut cu peste 10%. Este o plăcere să lucrezi într-un mediu în care sugestiile angajaților sunt luate în serios!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări personale

Vă mulțumesc pentru emailul prin care mă informați cu privire la decizia dumneavoastră de a alege să angajăm un specialist pentru a suplini nevoia actuală de personal calificat. Sunt foarte mulțumit că rapoartele mele continue asupra distribuției sarcinilor interne au oferit informații utile și au stimulat o discuție constructivă care a condus la un acord reciproc. Sunt încrezător că alegerea dumneavoastră va duce la rezultatele dorite.

Dacă pot fi de ajutor în planificările strategice viitoare vă rog să nu ezitați să mă consultați. Mi-ar face plăcere să contribui în continuare la creșterea și succesul continuu al organizației.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări personale

Mulțumesc că mi-ai luat sfatul în considerare. Cei care învață din experiența altora sunt de obicei cu un pas înaintea tuturor. Achiziționarea unei case, în limita posibilităților financiare, în această perioadă, este o mișcare înțeleaptă. Sunt sigur că ai luat decizia potrivită. Ești tânăr și vei avea timp să cumperi o casă cu o suprafață mult mai mare în viitor. Felicitări pentru această decizie extrem de importantă!

se incarca
								
								

Categorii