Categorie: Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări

Ver. 1 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări

Vă mulțumesc că ați decis ca noi să fim furnizorii dumneavoastră de <<introduceți numele produsului sau a serviciului>>. Sunt foarte mulțumit de faptul că sfaturile mele privind gama de servicii/produse disponibile au fost considerate relevante.

Desigur, informațiile primite de la departamentul pe care îl coordonați au fost foarte utile și au stimulat o serie de discuții constructive care au condus la acest acord reciproc. Sunt încrezător că alegerea dumneavoastră va aduce rezultatele dorite.

Dacă pot răspunde la anumite întrebări sau aveți alte nevoi suplimentare, nu ezitați să mă contactați. Ar fi o plăcere să pot contribui în continuare la creșterea și succesul continuu al companiei!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări

Mulțumesc că mi-ați urmat sfatul! Cei care învață din experiența altora sunt de obicei cu un pas înaintea tuturor. Achiziționarea unei locuințe în apropierea unor zone cu acces direct la rețeaua de transport public este întotdeauna o decizie înțeleaptă. Sunt sigur că ați luat decizia corectă! Sunteți amândoi tineri și veți avea timp să achiziționați o casă în anii care vor urma. Este important ca la acest moment să investiți rațional!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări

Sunt onorat că mi-ați urmat sfatul de a începe economisirea unei fracțiuni din salariu în fiecare lună. Pentru cele trei procente din salariul dumneavoastră lunar investite în fondul de învestiții administrat de grup, compania va contribui cu încă trei procente. Dacă veți crește treptat acest procent, fondul de pensionare va fi avea o valoare semnificativă la finalul contractului. Acest model de economisire este unul ideal și sunt întotdeauna dornic să împărtășesc acest sfat noilor angajați. Vă transmit cele mai bune urări pentru o carieră de succes!

Ver. 4 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări

Am fost foarte mulțumit când am aflat că ați decis să puneți în practică recomandarea mea de a reduce programul zilnic de lucru la șapte ore, pentru o perioadă de șase luni. Este adevărat că acest plan nu a dat roade în anumite industrii, însă domeniul nostru pare să fie unul în care beneficiile potențiale pot să fie relevante.

Ver. 5 | Mulțumiri pentru acceptarea unei recomandări

Vă mulțumesc pentru implementarea sugestiei mele privind gestionarea calității aerului în magazinul nostru. De când a fost instalat noul sistem de filtrare m-am simțit mai sănătos, iar productivitatea noastră a crescut cu puțin peste 10 la sută. Este o plăcere să lucrezi într-un mediu în care sugestiile angajaților sunt luate în serios!

Se încarcă
								
								

Categorii