Categorie: Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Ver. 1 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Vă mulțumim mult că ați acceptat, împreună cu departamentul pe care îl coordonați, să ne oferiți suportul în fazele finale de lansare ale noului nostru produs.

Am fost extrem de îngrijorați în aceste ultime două luni, însă într-un final am reușit, cu ajutorul vostru, să livrăm la timp acest produs. Acest lucru nu ar fi fost posibil fără ajutorul dumneavoastră și a celorlalți care au renunțat la o parte din timpul lor liber pentru a ne da o mână de ajutor. Dedicarea și munca grea pe care ați depus-o sunt foarte apreciate!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Vă mulțumim pentru ajutorul acordat în cadrul campaniei de curățenie pe care asociația noastră a organizat-o în <<introduceți data>>. Generozitatea dumneavoastră a însemnat foarte mult pentru ceilalți voluntari, iar energia și atitudinea dumneavoastră pozitivă ne-au ajutat să obținem rezultatele dorite într-un timp record. Vă mulțumim că sunteți un prieten atât de bun și dornic de a oferi ajutor în orice moment. Veți fi mereu un exemplu pentru noi!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Îți mulțumesc mult pentru amabilitatea ta de a mă ajuta sâmbăta trecută. După accident, am fost îngrijorat că nu voi putea să închid proiectele în derulare. Vor trece două luni până îmi voi putea relua îndatoririle zilnice, dar cu siguranță vreau să mă revanșez. Mulțumesc din nou că ești un prieten atât de minunat.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Vreau să știți ce mult apreciez că ați avut grijă de micuțul <<introduceți numele persoanei>> săptămâna trecută. Rareori găsești prieteni la care știi că poți apela și în ultimul moment. Cu ajutorul dumneavoastră am reușit să ajung la timp la programarea pe care o aveam la medicul de familie și să obțin medicamentele de care aveam nevoie. Mă bucur că am devenit prieteni atât de buni! Sună-mă dacă vreodată ai nevoie de ajutorul meu.

Ver. 5 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul pe care mi l-ați oferit pentru a promova cursul de statistică. Știu cât de ocupat sunteți, așa că am apreciat cu adevărat timpul pe care l-ați alocat pentru pregătirea mea. Într-adevăr, mi-a fost foarte greu să înțeleg anumite concepte, însă datorită dumneavoastră acestea sunt mult mai clare acum. Acest curs îmi era absolut necesar pentru a absolvi universitatea, iar mulțumită ajutorului oferit acest lucru va fi posibil. Sunteți genul de profesor care face din această universitate un loc minunat!

Ver. 6 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Aș dori să vă mulțumesc încă odată pentru ajutorul pe care ni l-ați acordat în organizarea conferinței noastre anuale. Am apreciat atenția dumneavoastră la detalii. Cu toate problemele de ultim moment, ne-am îngrijorat că vor apărea situații delicate, însă ați anticipat fiecare situație de urgență. Majoritatea participanților au apreciat modul în care a fost organizat evenimentul. Suntem norocoși să vă avem alături și anul acesta. Doresc să îmi exprim mulțumirea pentru tot ceea ce faceți.

Ver. 7 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Vă rugăm să acceptați recunoștința noastră sinceră pentru ajutorul acordat în timpul crizei noastre familiale. Grija dumneavoastră ne-a făcut să realizăm cât de mult vă pasă de situația cu care ne confruntăm. Aceste evenimente ne-au apropiat pe toți și sunt recunoscător că am prieteni ca tine. Aștept cu nerăbdare să ne auzim săptămâna viitoare!

Ver. 8 | Mulțumiri pentru ajutorul acordat

Vă mulțumim că ați trimis primele fotografii prelucrate atât de prompt. Apreciem eficiența dumneavoastră precum și atenția la detalii. Fotografiile au dimensiunea potrivită pentru a fi utilizate în prezentările de produs pe care urmează să le definitivăm în această lună. Le vom discuta în detaliu în cadrul ședinței de marketing de săptămâna aceasta. Dacă și colegilor mei li se vor părea la fel de bine echilibrate, vom trece la prelucrarea următoarelor seturi. Vă voi suna după întâlnire.

Se încarcă
								
								

Categorii