Categorie: Mulțumiri pentru expunere media

Ver. 1 | Mulțumiri pentru expunere media

Dorim să ne exprimăm recunoștința pentru efortul pe care l-ați depus pentru a disemina cât mai mult informațiile despre compania noastră. Expunerea pozitivă oferită pe segmentul știrilor locale a oferit o imagine clară și pertinentă a obiectivelor și serviciilor noastre.

Întreaga companie a apreciat profesionalismul cu care echipa dumneavoastră a realizat atât interviul din studio, cât și prezentarea noului nostru sediu. Interacțiunea cu clienții a crescut dramatic odată cu difuzarea știrilor. Fiind una dintre firmele la început de drum din acest domeniu, suntem cu adevărat recunoscători pentru disponibilitatea dumneavoastră de a ne ajuta să creștem. Vă rugăm să mulțumiți încă odată tuturor celor implicați.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru expunere media

Compania noastră dorește să vă mulțumească pentru ajutorul dumneavoastră generos în problema localizării donatorilor voluntari de sânge. Nevoia de donatori a crescut în ultimele luni din cauza unor deficiențe generale legate de aprovizionare cu sânge. Pentru a satisface cererea noastră din ce în ce mai mare, trebuie să ne bazăm pe posturile de radio ca ale dumneavoastră pentru a ajunge la publicul doritor să se implice. Vă mulțumim că ne-ați ajutat!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru expunere media

Vă mulțumim că ați inclus comunicare mea în ediția on-line a publicației dumneavoastră. Apreciez disponibilitatea de a publica un răspuns sincer la o problemă atât de controversată. Simt că poziția pe care am luat-o este una corectă și vă sunt recunoscătoare pentru că ați permis ca vocea mea să fie auzită. Din nou, vă mulțumesc că ați avut curajul de a publica un răspuns care nu este în linie cu opinia publică.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru expunere media

Dorim să vă mulțumim pentru recenzia favorabilă a noului nostru concept de restaurant. Am muncit foarte mult pentru ca noua noastră terasă să devină o experiență completă, nu doar una culinară. Recenzia dumneavoastră ne-a ajutat să generăm mulți clienți noi. În semn de apreciere, am dori să oferim personalului dumneavoastră un prânz gratuit în intervalul următor. Vă rog să mă contactați oricând pentru a programa o rezervare.

Se încarcă
								
								

Categorii