Categorie: Mulțumiri pentru o contribuție filantropică

Ver. 1 | Mulțumiri pentru o contribuție filantropică

Tocmai am aflat de contribuția generoasă spre fundația noastră. A spune că sunt profund atins de gestul dumneavoastră nu ar exprima îndeajuns recunoștința pe care v-o port. Prin această donație ați oferit șansa ca peste 50 de mame singure să-și finalizeze studiile.

Aș dori să discutăm în detaliu săptămâna viitoare pentru a vă informa cu privire la progresul campaniei noastre. Dacă nu aveți nimic împotrivă, ar fi o mare onoare pentru noi să vă dedicăm o secțiune pe site-ul fundației. Din nou, vă mulțumim pentru generozitate. Vă suntem profund recunoscători!

 

Ver. 2 | Mulțumiri pentru o contribuție filantropică

Vă mulțumim pentru contribuția dumneavoastră generoasă care vine în sprijinul elevilor cu autism. Aceste fonduri le vor permite celor patruzeci de copii să participe la oare de terapie pentru o perioadă de 12 săptămâni.

Prin generozitatea dumneavoastră, de-a lungul anilor, peste 450 de copii cu autism au beneficiat de terapie ocupațională. Suntem recunoscători pentru tot ceea ce ați făcut și promitem ca eforturile noastre în această direcție să nu înceteze. Vă mulțumim din inimă și vă suntem profund recunoscători!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru o contribuție filantropică

Sprijinul dumneavoastră pentru organizația <<introduceți numele companiei>> este cu adevărat apreciat de cei care au cel mai mult nevoie, de mii de copii și adulți nevoiași care participă la programul nostru de alfabetizare. Prin donația dumneavoastră programul nostru de alfabetizare poate să continue cu mare succes pentru următoarele trei luni.

În numele participanților la programul de alfabetizare la nivel național, vă mulțumim pentru sprijinul acordat!

Se încarcă
								
								

Categorii