Categorie: Mulțumiri pentru o experiență minunată

Ver. 1 | Mulțumiri pentru o experiență minunată

Vă mulțumim pentru weekend-ul fantastic pe care nu l-ați oferit! Nu știu când ne-am mai relaxat atât de deplin în natură, așa cum am făcut-o la mica voastră cabană. Ne-am bucurat în principal de drumețiile zilnice dar și de preparatele tradiționale pe care ni le-ați pus cu atât de mult drag la dispoziție. Acest tip de weekend poate fi punctul culminant al unei veri întregi, așa cum a fost și pentru noi. Vă transmitem cele mai calde mulțumiri și aștept să ne vedem în curând!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru o experiență minunată

Îți mulțumesc foarte mult pentru biletele pe care ni le-ai oferit la spectacolul tău. Ne-am bucurat enorm de momentul cultural iar reprezentația ta a fost minunată! Nu am mai fost la teatru de câteva luni, așa că această ocazie a fost un cadou binevenit. Noul decor este uimitor iar spectacolul ales a fost excelent pentru a inaugura noua sală. Mulțumesc din nou pentru seara plăcută și reprezentația absolut captivantă!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru o experiență minunată

Vreau să vă mulțumesc din nou pentru că m-ați invitat să fac parte din echipa de mountain bike, împreună cu dumneavoastră. Am vrut să fac asta de ani de zile, dar am avut nevoie de cineva care să cunoască toate detaliile acestei importante competiții anuale. Ați fost persoana potrivită pentru acest rol! Întreaga experiență a fost minunată, dar în principal provocatoare. Trecerea liniei de sosire, după un traseu de 25 de km a făcut să merite fiecare pedală. Aștept cu mare interes următoarea competiție!

Se încarcă
								
								

Categorii