Categorie: Mulțumiri pentru o mărire salariala, bonus sau premiu

Ver. 1 | Mulțumiri pentru o mărire salariala, bonus sau premiu

Vreau să-mi exprim recunoștința pentru bonusul pe care mi l-ați acordat luna aceasta. Îmi dau seama că este perioada foarte dificilă pentru companie, tocmai de aceea apreciez în mod special suportul dumneavoastră. Este foarte clar de ce există atât de puține fluctuații la nivel de personal în firmă și mă simt foarte fericit că pot lucra aici. Această recunoaștere neașteptată a eforturilor mele îmi dă un sentiment de siguranță și încredere în viitor.

Vă asigur că eforturile mele vor fi pe măsură. Îmi va face plăcere să fac acest lucru, deoarece găsesc o mare satisfacție în lucrul cu publicul și îmi place foarte mult acest post. Vă mulțumesc încă odată pentru încredere!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru o mărire salariala, bonus sau premiu

La întoarcerea din călătoria de afaceri de la finalul săptămânii trecute am fost informat despre decizia voastră. A primi această distincție este într-adevăr o onoare extraordinară! Când tatăl meu a câștigat acest premiul deceniul trecut mi-am promis că voi face tot posibilul să îi calc pe urme. Mă bucur că m-ați acceptat în mijlocul vostru și mi-ați dat șansa să contribui la dezvoltarea comunității noastre pe parcursul ultimilor cinci ani.

Istoricul acordării acestui premiu spre predecesorii mei relevă și mai adânc semnificația acestui acestuia. Astăzi sunt mai determinat ca niciodată să aduc și mai multă valoare pentru comunitatea care mi-a adus atât de multă bucurie!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru o mărire salariala, bonus sau premiu

Am fost plăcut surprins să constat că mi-ați acordat creșterea salarială despre care am discutat. A venit într-un moment foarte bun pentru mine. Apreciez sincer să lucrez într-un mediu atât de pozitiv, ultimul an fiind o experiență minunată pentru mine. Am învățat atât de multe lucrând aici și sper că munca mea continuă să reflecte angajamentul meu de a excela în companie. Vă asigur că voi face tot posibilul pentru a merita încrederea pe care mi-ați acordat-o!

Se încarcă
								
								

Categorii