Categorie: Mulțumiri pentru o recomandare

Ver. 1 | Mulțumiri pentru o recomandare

După cum știi, în ultimele săptămâni am căutat activ diverse oportunități de angajare. Recent, am primit o ofertă pentru a ocupa un post la o companie foarte interesantă. CV-ul m-a avantajat în mod direct, datorită experienței anterioare. La aceasta a contribuit un interviu de succes. Însă, consider că recomandarea ta a jucat un rol central în decizia companiei de a-mi oferi această funcție. Disponibilitatea ta de fi nominalizat ca referință profesională a avut un impact major în decizia finală a angajatorului.

Îți scriu aceste rânduri pentru a-mi exprima recunoștința pentru timpul pe care l-ai alocat. În mod evident atitudinea ta a venit în sprijinul eforturilor mele. Mersi pentru tot ce ai făcut!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru o recomandare

Vă mulțumesc că v-ați răpit din timp pentru a-mi scrie o scrisoare de recomandare. Nu aș fi putut spera la o recomandare mai frumoasă. Scrisoarea dumneavoastră a deschis calea pentru numeroase interviuri și o ofertă deschisă de la compania <<introduceți numele companiei>>, unde îmi doresc cel mai mult să lucrez. Timpul pe care l-ați investit pentru a scrie acea scrisoare va avea un impact semnificativ asupra vieții mele profesionale pentru anii următori. Sper să mă pot revanșa față de dumneavoastră în perioada următoare!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru o recomandare

Vă sunt profund recunoscător pentru amabilitatea de a-mi scrie o scrisoare de recomandare care să însoțească dosarul meu de admitere la facultatea de medicină. Am vrut să studiez medicina încă din clasa a VIII-a. Ca dovadă, mi-am ales activități extra-curriculare care să fie în concordanță cu acest obiectiv. În curând voi avea un interviu preliminar cu un comitet de selecție, dar înainte de acel interviu trebuie să prezint comisiei o serie de scrisori de recomandare.

Comitetul informează candidații admiși la aproximativ patru luni de la data limită de depunere. Vă voi informa despre rezultate imediat ce le voi primi.

Știu că este nevoie de mult timp pentru a scrie o scrisoare de recomandare și apreciez profund implicarea dumneavoastră. Vă mulțumesc foarte mult!

Ver. 4 | Mulțumiri pentru o recomandare

Vreau să îmi exprim cea mai profundă recunoștință pentru recomandarea primită de la dumneavoastră. Ați făcut un efort suplimentar pentru a mă ajuta, iar beneficiul pe care l-am câștigat este unul semnificativ datorită dumneavoastră, deoarece a jucat un rol semnificativ în a mă ajuta să securizez oportunitatea pe care o căutam.

Fără recomandarea dumneavoastră nu cred că dosarul meu ar fi avut același impact. Sunteți un pilon în comunitate, respectat de toată lumea iar cuvântul dumneavoastră are greutate.

Vă mulțumesc încă o dată pentru recomandarea extrem de convingătoare! Înseamnă foarte mult pentru mine că v-ați alocat o parte din timp pentru a mă ajuta. Dacă vă pot fi de folos în viitor, vă rog să nu ezitați să mă contactați.

Se încarcă
								
								

Categorii