Categorie: Mulțumiri pentru o scrisoare de recomandare

Ver. 1 | Mulțumiri pentru o scrisoare de recomandare

Doresc să vă mulțumesc pentru efortul pe care l-ați făcut să scrieți scrisoarea de recomandare pentru mine. Apreciez cu adevărat suportul pe care mi l-ați acordat! Cuvintele dumneavoastră au avut un impact profund asupra deciziei pe care a luat-o angajatorul.

Am avut parte de multe etape dificile în cadrul procesului de recrutare și sunt convins că scrisoarea dumneavoastră a jucat un rol foarte important în a mă poziționa pe lista scurtă de candidați. Dacă există vreo șansă să mă pot revanșa în viitorul apropiat, nu ezitați să mă contactați.

Încă o dată, vă mulțumesc că ați ales să scrieți această scrisoare de recomandare pentru mine!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru o scrisoare de recomandare

Aș dori să îmi exprim profunda recunoștință pentru faptul că ați acceptat să editați scrisoarea de recomandare necesară  pentru susținerea cererii mele de a continua studiile la <<introduceți numele școlii>>. După cum știți, interesul meu de a urma o specializare în acest domeniu provine în mare parte din experiența extrem de frumoasă pe care am avut-o lucrând în departamentul dumneavoastră.

Am fost foarte recunoscător să am ocazia de a învăța continuu și acum sunt onorat că ați ales să mă sprijiniți în împlinirea acestor planuri.

Recomandarea dumneavoastră despre experiența mea actuală, corelată cu evaluarea corectă a potențialului și abilităților mele, îmi vor crește cu siguranță șansele de a fi acceptat. Încă o dată vă mulțumesc și vă sunt profund recunoscător pentru implicare!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru o scrisoare de recomandare

Sunt extrem de încântat să vă anunț că am fost acceptat în poziția nouă pentru care am aplicat în decursul lunii anterioare! Am toate motivele să cred că recomandarea dumneavoastră a fost cea care a influențat alegerea. Vă mulțumesc că v-ați alocat din timpul personal pentru a scrie această scrisoare. Dacă există vreo modalitate prin care mă pot revanșa, nu ezitați să mă anunțați!

Ver. 4 | Mulțumiri pentru o scrisoare de recomandare

Am vrut să fiți printre primii care află că am fost acceptat în noua poziție pentru care am aplicat în cadrul companiei <<introduceți numele companiei>>. Deși am fost la interviu la diverse firme și multe dintre ele mi-au oferit funcții similare, compania <<introduceți numele companiei>> a fost întotdeauna locul în care mi-am dorit să lucrez.

Sunt convins că scrisoarea dumneavoastră m-a ajutat să obțin postul acesta și, cu ocazia aceasta, vreau să vă mulțumesc mult pentru disponibilitate și ajutor!

Ver. 5 | Mulțumiri pentru o scrisoare de recomandare

Am primit confirmarea ca am fost acceptat pe postul de <<introduceți numele poziției>> în cadrul <<introduceți numele companiei>>! Încă odată doresc să vă transmit cât de recunoscător sunt pentru implicarea dumneavoastră în acest proces.

Fără încurajările și cuvintele dumneavoastră de motivare mă îndoiesc că aș fi ajuns unde sunt acum. Sper că veți da curs invitației mele la cină în decursul săptămâna viitoare, pentru a celebra această victorie.

Se încarcă
								
								

Categorii