Categorie: Mulțumiri pentru o sugestie sau un sfat

Ver. 1 | Mulțumiri pentru o sugestie sau un sfat

Vă mulțumim pentru comunicarea adresată domnului <<introduceți numele persoanei>>. Cu privire la observațiile și sugestiile dumneavoastră, mi-am luat libertatea de a răspunde în numele dânsului, la cererea expresă a acestuia.

Ideile expuse de dumneavoastră au fost extrem de apreciate. Echipa noastră de dezvoltare întâmpină cu multă căldură orice tip de recomandare. Descoperim continuu că multe dintre cele mai populare caracteristici ale produselor noastre sunt rezultatul sugestiilor clienților și distribuitorilor noștri. Suntem întotdeauna recunoscători să primim opiniile dumneavoastră, și așteptăm cu nerăbdare sugestii viitoare!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru o sugestie sau un sfat

E-mailul dumneavoastră prin care sugerați îmbunătățiri și adăugiri la comunicarea noastră lunară spre membri a fost recepționată de secretara mea. Acesta este exact tipul de contribuție de care avem nevoie pentru a satisface mai bine nevoile membrilor noștri. Vă salutăm implicarea și cu siguranță vom lua în considerare implementarea ideilor dumneavoastră. Compania noastră se angajează să ofere membrilor săi cele mai bune servicii. Așadar, vă încurajăm să vă exprimați în continuare preferințele iar noi le vom transpune în realitate.

Ver. 3 | Mulțumiri pentru o sugestie sau un sfat

Vă mulțumim pentru sugestia dumneavoastră de îmbunătățire a metodelor de comunicare clienții noștri. Sunt de acord că ar trebui să integrăm un sistem electronic de planificare și urmărire a conversațiilor în contul de client. Se pare că v-ați gândit mult la implementarea unui astfel de model și aș dori să vorbesc cu dumneavoastră despre aceste aspecte. Am trimis un mesaj secretarei mele care vă va chema pentru o întâlnire. Vă mulțumim din nou pentru mesaj. Ideile și sugestiile oamenilor inovatori sunt întotdeauna binevenite!

Ver. 4 | Mulțumiri pentru o sugestie sau un sfat

Sugestiile dumneavoastră referitoare la amenajarea parcării sunt excelente. Într-adevăr, demisolul are nevoie de lucrări de mentenanță.  Aș dori să vă întâlniți cu reprezentații companiei care ne asigură lucrările de renovare pentru a discuta despre planul dumneavoastră. Astfel de sugestii din partea angajaților noștri stau la baza creșterii companiei. Vă rugăm să nu ezitați să trimiteți orice sugestie spre secretare mea!

Se încarcă
								
								

Categorii