Categorie: Mulțumiri pentru ospitalitate

Ver. 1 | Mulțumiri pentru ospitalitate

Nu pot exprima în cuvinte cât de mult am apreciat faptul că mi-ai permis să petrec două zile la tine acasă, când eram în vizita în <<introduceți numele orașului>>. A fost o încântare să îți cunosc extraordinara familie. Mi-ați demonstrat că este posibil ca o familie să poată fi unită, în ciuda presiunilor cotidiene. Tu și soția ta ați creat o atmosferă minunată în aceste zile. M-am bucurat de compania voastră în fiecare clipă.

Mi-aș dori foarte mult să veniți în vacanță la casa noastră de lângă lac, în luna iulie. Este suficient loc pentru toată lumea, iar nepoata mea dorește să vă cunoască de mult timp. I-am povestit multe despre voi. Dacă luna iulie nu este un moment bun, ce ziceți de august? Aștept o veste de la voi! Mersi încă odată!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru ospitalitate

Mulțumim sincer pentru că ne-ați primit acasă la dumneavoastră pe perioada conferinței de săptămâna trecută. Această participare ne-a dat șansa să ne punem la curent cu noutățile din domeniul nostru. Însă, cele mai plăcute momente au fost conversațiile noastre din timpul cinei.

Sper că nu am fost o povară pentru programul dumneavoastră și așa destul de încărcat. Așa cum v-am spus repetat, sunteți întotdeauna binevenit să rămâneți la noi când deplasările vă vor aduce în orașul nostru. Vă mulțumim din nou pentru ospitalitate!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru ospitalitate

Doresc să îți spun că m-am simțit excelent la cina de aseară! Mâncarea a fost foarte bună, iar compania extraordinară. Te bucuri de casa și familia ideală! Nu cred că vom uita poveștile amuzante ale cumnatului tău prea curând. Suntem norocoși să avem astfel de prieteni minunați! Vă rog, nu ezitați să sunați sau să ne vizitați când doriți să ne întâlnim.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru ospitalitate

Vreau să știi cât de mult am apreciat că m-ai invitat în oraș în seara zilei de luni, când eram în trecere prin oraș. Restaurantul ales a fost excelent iar subiectele discutate mi-au făcut mare plăcere. De asemenea, soțul tău este o companie excelentă. Vă mulțumesc pentru ospitalitatea voastră și aștept să repetăm cât mai curând această experiență.

Se încarcă
								
								

Categorii