Categorie: Mulțumiri pentru participarea la un eveniment

Ver. 1 | Mulțumiri pentru participarea la un eveniment

A fost o surpriză extrem de plăcută momentul în care secretara dumneavoastră m-a contactat pentru a vă definitiva itinerarul în <<introduceți numele orașului>>. Condițiile meteorologice nu au fost dintre cele mai bune, iar pentru moment am crezut că întâlnirea va fi anulată. Vă mulțumesc mult că ați făcut efortul de a ajunge la timp. A fost o reală plăcere să întâlnesc un prieten bun după atâția ani.

Vizita a fost o gură de aer proaspăt pentru toată echipa. Mi-aș dori să fi avut mai mult timp să vorbim, însă sunt sigur că vom avea multe alte ocazii în viitor!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru participarea la un eveniment

Vă mulțumim pentru timpul pe care l-ați alocat discuției cu noi la finalul târgului de cariere. CV-ul dumneavoastră este în curs de examinare. Așa cum am agreat, vă vom contacta după finalizarea evaluării, dacă se constată că există o aliniere între calificările dumneavoastră și cerințele companiei pentru acest post. Vă mulțumim pentru interesul acordat companiei noastre.

Ver. 3 | Mulțumiri pentru participarea la un eveniment

Am apreciat disponibilitatea dumneavoastră de a vă întâlni cu echipa noastră de dezvoltare strategică. Ideile și sugestiile pe care le-ați expus au contribuit imens la discuție. Sunt optimist în ceea ce privește evoluția proiectului și anticipez că rezultatele vor fi pe placul consiliului director. Este un mare câștig faptul că sunteți parte din echipa noastră. Sunt încrezător că eforturile noastre comune vor aduce rezultate excelente în următorul an.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru participarea la un eveniment

Vrem să vă mulțumim că ați participat la întâlnirea noastră de săptămâna trecută. Noul centru de inovare va aduce un avantaj important pentru comunitatea noastră. Prezența dumneavoastră a încântat toți participanții. Vă vom ține la curent cu progresele noastre și sperăm că ne veți putea vizita din nou în curând.

Se încarcă
								
								

Categorii