Categorie: Mulțumiri pentru participarea la un interviu sau o întâlnire

Ver. 1 | Mulțumiri pentru participarea la un interviu sau o întâlnire

Vă mulțumesc că mi-ați acordat timp un timp atât de extins la întâlnirea noastră de astăzi. Mi-a făcut plăcere să mă întâlnesc atât cu dumneavoastră, cât și cu mare parte din personalul companiei. Sunt foarte impresionat de grija cu care compania tratează comunitatea din zonă. Poziția pentru care am aplicat este una care se pliază perfect cu experiența mea. Așadar, mi-aș dori foarte mult să mă alătur organizației dumneavoastră.

În cadrul interviului nostru am discutat despre calificările mele pentru această poziție precum și despre cum aș putea satisface nevoile companiei. Așa cum am menționat atunci, sunt un candidat cu calificări solide, care corespund pe deplin nevoilor acestei poziții. Nu numai că dețin educația și experiența necesară, dar și abilitățile necesare pentru a coordona proiecte foarte complexe. Înțeleg pe deplin care sunt aptitudinile pe care le căutați la noul dumneavoastră manager. Mă simt încrezător că mă pot ridica la pot aborda provocărilor și responsabilităților care vor apărea.

Încă o dată, vă mulțumesc că v-ați făcut timp pentru a vă întâlni cu mine. Sper că întâlnirea pe care am avut-o a fost la fel de plăcută pentru dumneavoastră. Am multe de oferit și știu că aș prospera în mediul provocator al companiei dumneavoastră. Permiteți-mi să vă dovedesc acest lucru și veți constata că sunt un profesionist extrem de dedicat și competent. Aștept cu nerăbdare să ne auzim și sper să începem colaborarea noastră cât mai curând.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru participarea la un interviu sau o întâlnire

Vă rog să îmi permiteți să îmi exprim recunoștința pentru întâlnirea noastră de ieri. A fost pe cât de plăcut, pe atât de informativ. Prezentarea dumneavoastră a fost foarte interesantă, cu multe idei inovatoare. O partea dintre aceste idei le analizăm deja pentru a vedea cum le putem implementa în noua noastră campanie publicitară. Colegii mei m-au rugat să vă transmit sincera lor apreciere și să vă invit să continuați să ne împărtășiți din expertiza dumneavoastră, pe măsură ce ne apropiem de finalizarea acestui proiect. Cu permisiunea dumneavoastră, vă voi anunța imediat ce programăm următoarea întâlnire. Așteptăm cu nerăbdare să vă reîntâlnim!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru participarea la un interviu sau o întâlnire

Vă mulțumesc pentru oportunitatea pe care mi-ați oferit-o săptămâna acesta. Mi-a făcut o deosebită plăcere să discutăm la interviul pentru funcția de <<introduceți numele poziției>>. Proiectele de dezvoltare ale companiei dumneavoastră sună extrem de interesant, iar echipa pe care o conduceți are în componență adevărați profesioniști. Mi-aș dori foarte mult să fac parte din echipa pe care o coordonați. Voi fi disponibil începând de săptămâna viitoare. În mod evident, sunt încântat să vă ofer mai multe informații despre experiența mea anterioară, pentru a vă ajuta în procesul decizional.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru participarea la un interviu sau o întâlnire

Vă mulțumesc pentru timpul pe care mi l-ați acordat ieri. Discuția despre posibilitatea transferului meu în departamentul dumneavoastră a fost una relevatoare. Așa cum am menționat, mă interesează diversitatea proiectelor pe care echipa pe care o conduceți le gestionează. Simt că m-aș potrivi bine și aș putea contribui mult la eforturile comune. Aș fi foarte mulțumit dacă m-ați include în echipa dumneavoastră. Aștept cu nerăbdare decizia finală!

Ver. 5 | Mulțumiri pentru participarea la un interviu sau o întâlnire

Vă mulțumesc că mi-ați permis să vă prezint noul nostru produs ieri. Am apreciat că v-ați alocat timp pentru această întâlnire. Sper că prezentarea mea a fost una utilă! M-aș bucura să știu că valoarea adăugată pe care o poate aduce noul nostru program software pentru departamentul dumneavoastră este una cu adevărat importantă. Vă voi contacta săptămâna viitoare pentru a discuta în detaliu toate caracteristicile disponibile. De asemenea, aș aprecia dacă am putem programa următoarea prezentare pentru ceilalți oameni cheie din departamentul dumneavoastră.

Se încarcă
								
								

Categorii