Categorie: Mulțumiri pentru realizări profesionale deosebite

Ver. 1 | Mulțumiri pentru realizări profesionale deosebite

Vă transmit mulțumirile mele sincere ție și echipei tale pentru minunata muncă pe care ați făcut-o în cadrul proiectului <<introduceți numele proiectului>>. Clientul nostru a fost foarte încântat de prezentare și a apreciat modificările propuse de către voi. Timpul și efortul depus au fost cu siguranță apreciate. Îmi face o deosebită plăcere să lucrez cu asemenea colegi, plini de pasiune și foarte talentați.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru realizări profesionale deosebite

Vreau să vă felicit pentru eforturile dumneavoastră depuse în cadrul proiectului <<introduceți numele proiectului>>. Directorul executiv a observat și apreciat atitudinea dumneavoastră convingătoare precum și hotărârea de a lansa la timp un produs de calitate. Suntem mândri că sunteți parte a echipei noastre și așteptăm cu nerăbdare să colaborăm și în viitoare proiecte.

Ver. 3 | Mulțumiri pentru realizări profesionale deosebite

Sunt foarte mulțumit de <<introduceți produsul>> pe care l-ați creat pentru mine. Aveam o idee generală despre cum ar fi trebuit să arate, însă dumneavoastră i-ați dat contur și l-ați transpus în realitate, rezultând un produs finit durabil și foarte util! Cu siguranță vom mai colabora și în proiecte viitoare care necesită manufacturarea personalizată a anumitor elemente.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru realizări profesionale deosebite

Vă rugăm să transmiteți mulțumirile noastre doamnei <<introduceți numele persoanei>>, vânzătoarea care a ajutat-o pe mama mea când a vizitat magazinul dumneavoastră. Mama este în vârstă și întâmpină dificultăți în ceea ce privește auzul. Doamna <<introduceți numele persoanei>> a fost amabilă și foarte de ajutor în alegerea produselor necesare. Dacă toată lumea ar putea fi cel puțin la fel de amabilă și de ajutor precum dânsa, lumea ar fi mult mai fericită.

Se încarcă
								
								

Categorii