Categorie: Mulțumiri pentru solicitarea unor informații despre un produs / serviciu

Ver. 1 | Mulțumiri pentru solicitarea unor informații despre un produs / serviciu

Vă mulțumim pentru solicitarea dumneavoastră recentă de a obține mai multe informații referitoare la produsele noastre. Vă trimit un link spre catalogul nostru online care conține descrieri ale întregului stoc, inclusiv lista cu prețurile actualizate. Pe măsură ce noi produse devin disponibile, ne vom extindem continuu selecția de mărfuri. Din acest motiv, v-am adăugat numele în lista noastră de newsletter. Veți primi informări noi de aproximativ patru ori pe an.

De asemenea, noi vom mai transmite informații periodice cu privire la prețurile actuale. De asemenea, aș dori să vă ofer o reducere de 10% la prima comandă și vă invit să deveniți unul dintre mulții clienți fideli. Dacă aveți întrebări suplimentare, sunt bucuros să vă ajut!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru solicitarea unor informații despre un produs / serviciu

Vă mulțumesc pentru apelul dumneavoastră prin care ați solicitat informații despre noul nostru curs educațional despre conferințele online folosind noile platforme (Zoom și Microsoft Teams). Perioada în care se va desfășura cursul este <<introduceți data>>. Luni, miercuri și vineri vom lucra în echipe iar sâmbătă vom avea sesiuni individuale. Costul cursului este de <<introduceți suma>>. Vă rugăm să sunați pentru a vă rezerva un loc. În mod evident, plata se poate efectua cu cardul. Aștept sa ne întâlnim în mediul online!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru solicitarea unor informații despre un produs / serviciu

Vă mulțumesc pentru interesul acordat echipei noastre de specialiști. Vă anexez videoclipul de prezentare pe care l-ați solicitat. De asemenea, puteți regăsi toate informațiile la adresa noastră web <<introduceți adresa site-ului>>. După ce examinați toate materialele putem să discutăm despre alte detalii. Aș dori să aflu mai multe despre membrii echipei dumneavoastră, pentru a putea pregăti un curs personalizat. Vă voi suna vineri pentru a programa o întâlnire. Aștept cu nerăbdare întâlnirea noastră.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru solicitarea unor informații despre un produs / serviciu

Vă mulțumim pentru interesul acordat corturilor noastre personalizate. V-am atașat o broșură cu noua linie de produse, în care sunt prezentate toate modelele noastre curent precum și prețurile actuale. După cum veți observa, prețurile noastre sunt mai mari decât media pieței.

Acest lucru se datorează faptului că produsele noastre se bucură de o calitate și durabilitate superioară, ceea ce le face prima alegere a alpiniștilor din întreaga lume. De asemenea, rata noastră de retur este zero. Vă rugăm să consultați catalogul atașat. Când sunteți pregătit să comandați sau dacă aveți orice fel de întrebări, vă rugăm să ne sunați la <<introduceți numărul de telefon>>.

Se încarcă
								
								

Categorii