Categorie: Mulțumiri pentru un cadou primit

Ver. 1 | Mulțumiri pentru un cadou primit

Vă mulțumesc mult pentru biletele la meciul de baschet. Este un cadou de-a dreptul minunat! Fiicei mele în vârstă de <<introduceți vârsta>> nu-i venea să creadă că vom avea ocazia să stăm atât de aproape teren, chiar în spatele echipei. A fost foarte încântată să își vadă jucătorul preferat în persoană. M-am bucurat mult pentru ea. Apreciem mult generozitatea ta. Cadoul tău a venit în cel mai bun moment!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru un cadou primit

Mulțumesc foarte mult pentru cadoul de ziua mea de naștere! Abonamentul de un an la revista <<introduceți numele revistei>> a fost cea mai bună alegere! Mi-a plăcut să citesc primul exemplar și să îl împărtășesc cu prietenii mei.

Cu siguranță aceasta este o schimbare binevenită în comparație cu lectura mea obligatorie de la colegiu. Poți fi sigur că apreciez acest cadou și gestul în sine, mai ales că îmi va aminti mereu de generozitatea ta și de prietenia noastră minunată!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru un cadou primit

Vă mulțumim pentru cadoul dumneavoastră pentru bebelușul nostru. Se vede că v-ați gândit mult la acest cadou și apreciem foarte mult gestul și generozitatea. Încă o dată, vă mulțumim foarte mult pentru acest cadou minunat și extrem de util!

Ver. 4 | Mulțumiri pentru un cadou primit

Am fost plăcut surprins să primesc cardul cadoul de la tine în valoare de <<introduceți suma>>. Voi folosi acest prilej pentru a achiziționa o cămașă sport la care mă tot gândesc de la o vreme încoace. Totuși, nu cadoul e cel care face așa specială ziua aceasta, ci faptul că vine din partea celei mai bune prietene ale mele. Mulțumesc foarte mult din nou!

Ver. 5 | Mulțumiri pentru un cadou primit

Mulțumesc foarte mult pentru frumoasa cutie de ciocolată pe care mi-ai adus-o de Ziua Îndrăgostiților. Au trecut ani de când nu am primit un cadou atât de frumos! Presupun că pur și simplu nu mai sunt obișnuit cu astfel de gesturi, fiind singur de ceva vreme. Apreciez că te-ai gândit la mine. Îți voi păstra și ție una dacă vei veni vineri la întâlnirea noastră săptămânală.

Se încarcă
								
								

Categorii