Categorie: Mulțumiri pentru un compliment

Ver. 1 | Mulțumiri pentru un compliment

Am vrut personal să vă anunț cât de îmbucurător a fost să primesc mesajul de încurajare și sprijin din partea dumneavoastră. Poate că nu realizați acum, însă acest gest a avut un impact pozitiv asupra mea și a însemnat mai mult decât pot transpune în cuvinte.

Mi-am asumat libertatea de a împărtăși aceste cuvinte frumoase pe care mi le-ați scris și cu ceilalți membri ai echipei noastre. Cuvintele dumneavoastră au avut același impact profund și asupra lor. Aceștia, la fel de mult ca mine, apreciază foarte mult susținerea și încurajarea pe care mi-ați oferit-o.

Încă o dată, vă rog să acceptați mulțumirile mele sincere pentru această surpriză plăcută. Aștept cu nerăbdare o viitoare colaborare!

Ver. 2 | Mulțumiri pentru un compliment

Am fost încântat să primesc mesajul dumneavoastră în care ne transmiteți gândurile dumneavoastră frumoase despre familia noastră. Mă bucur să știu că vă simțiți ca acasă când sunteți cu noi.

De asemenea, ne-a făcut o deosebită plăcere să vă cunoaștem mai bine. Îmi plănuiesc să citesc scrisoarea aceasta și familiei mele diseară când vom lua cina.

Vă rog să îmi scrieți de fiecare dată când puteți. Sunteți întotdeauna binevenit să rămâneți la noi când se ivește ocazia!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru un compliment

Apreciez sincer răspunsul dumneavoastră cu privire la eforturile mele de a îmbunătăți procesul nostru de testare. M-am gândit mult la această problemă și sper ca argumentele mele să motiveze departamentul de management să ia anumite măsuri.

Pentru a putea face un progres în această direcție, voi avea nevoie de sprijinul dumneavoastră continuu. Vă mulțumesc încă o dată!

Ver. 4 | Mulțumiri pentru un compliment

Vă mulțumesc foarte mult pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați adresat cu privire la articolul pe care l-am scris. Sunt încântat să știu că v-a indus atât de multe emoții pozitive. De asemenea, faptul că îl considerați atât de demn de a fi publicat în numărul inaugural mă măgulește! Vă mulțumesc încă o dată pentru complimentele dumneavoastră!

Se încarcă
								
								

Categorii