Categorie: Mulțumiri pentru un gest amabil

Ver. 1 | Mulțumiri pentru un gest amabil

Am apreciat profund felicitarea și florile pe care ni le-ați trimis. M-am bucurat să primesc aceste simboluri ale minunatei noastre prietenii. Grija voastră înseamnă extrem de mult pentru noi! Așteptăm cu nerăbdare să ne întoarcem curând la rutina zilnică, după acest episod nefericit. Ne vom bucura de fiecare clipă pe care o vom petrece cu prieteni ca voi.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru un gest amabil

Mulțumesc pentru florile frumoase pe care mi le-ai adus după operație. Trebuie să mărturisesc că am fost deprimat de această întorsătură a evenimentelor, însă grija ta sinceră mi-a luminat ziua. Doar în momente ca acestea ne bucurăm cu adevărat oamenii de lângă noi. Apreciez profund prietenia ta și nu cred că recuperarea mea ar fi fost atât de rapidă fără ajutorul tău. Înseamnă mult să fii înconjurat de oameni cărora le pasă cu adevărat. Îți voi fi mereu recunoscător!

Ver. 3 | Mulțumiri pentru un gest amabil

Mulțumesc pentru cuvintele frumoase pe care mi le-ați trimis după decesul mamei mele. Familia mea a apreciat îngrijirea pe care personalul medical i-a acordat-o în ultimele zile de viață, care au fost extrem de dificile. Vă vom fi întotdeauna recunoscători pentru tot ajutorul pe care nu l-ați acordat.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru un gest amabil

Dorim să știți cât de mult am apreciat sprijinul moral pe care ni l-ați acordat la înmormântarea fiului nostru. Durerea noastră ar fi mult mai greu de gestionat fără sprijinul unor prieteni ca tine. Fiul meu a fost o persoană extrem caldă și suntem foarte recunoscători că a făcut parte din familia noastră. El va fi pentru totdeauna alături de noi, în inima și gândurile noastre. Vă mulțumesc foarte mult pentru dragostea și sprijinul continuu din ultima perioadă.

Se încarcă
								
								

Categorii