Categorie: Mulțumiri pentru un răspuns primit

Ver. 1 | Mulțumiri pentru un răspuns primit

Vă mulțumesc foarte mult pentru răspunsul prompt la CV-ul pe care vi l-am transmis săptămâna trecută. Căutarea activă a unui loc de muncă poate fi uneori descurajantă. Deși în acest moment nu aveți nicio ofertă pentru cineva cu abilitățile mele, am speranța că veți păstra CV-ul meu, în cazul în care vor apărea noi oportunități. Mulțumesc mult pentru timpul și atenția acordată. Sper că vom avea în curând șansa să ne întâlnim personal, pentru a discuta mai pe larg despre calificările și experiența mea.

Ver. 2 | Mulțumiri pentru un răspuns primit

Apreciez răspunsul dumneavoastră prompt la solicitarea de audit a site-urilor noastre. Orice aspect care poate conduce la o securitate suplimentară este binevenit. Știu că vorbesc în numele tuturor departamentelor când vă mulțumesc pentru acțiunea rapidă și bine direcționată. Așteptăm cu nerăbdare raportul dumneavoastră final și mai ales recomandările pe care trebuie să le implementăm.

Ver. 3 | Mulțumiri pentru un răspuns primit

Răspunsul dumneavoastră la sugestia mea a fost unul încurajator. Vă mulțumesc că ați acordat timp pentru a îmi indica atât aspectele pozitive, cât și cele negative. Mă bucur că am un manager care poate să îmi ofere o astfel de perspectivă. Într-adevăr, obiectivul nostru principal este acela de a avea cea mai etică abordare posibilă. Sunt încrezător că acest aspect ne va oferi un avantaj față de concurenții noștri.

Ver. 4 | Mulțumiri pentru un răspuns primit

După ce am primit întrebările dumneavoastră despre propunerea mea, am pregătit răspunsul atașat. Vă rog să îl examinați și nu ezitați să mă contactați pentru orice întrebări. Vreau să vă mulțumesc pentru oportunitatea de a colabora și aștept cu nerăbdare să demarăm proiectele comune. Așa cum am agreat, vă voi contacta săptămâna viitoare cu scopul de a programa o oră și o zi convenabilă pentru proxima noastră întâlnire.

Se încarcă
								
								

Categorii